Mila pani Ivanko, uz asi mesic varim podle Vasi kucharky (jsem zacinajici kucharka) a jsem moc vdecna, ze jsem tuhle stranku objevila. Zkusenosti moc nemam, takze se koukam na Vase videa nekolikrat za sebou a potom zacnu sama varit, ale doted se mi vsecko povedlo, az jsem koukala, jaka to byla mnamka. Jediny malinky problem jsem mela u kurete na smetane a paprice, co jsem delala minuly tyden. Kdyz jsem tam nalila zakysku, tak se mi to trosku srazilo, ale nastesti jsem to rozmichala a nakonec to byla krasna hladka omacka (ale na citron jsem si netroufla Vase hrnickove knedliky uz jsem delala asi uz trikrat A naposledy byly nejlepsi, prisla jsem na to, ze se snih z bilku nemusi uplne rozmichat, poprve jsem michala a michala a knedliky byly trosku tuzsi, nez jsem chtela, ale je to lepsi a lepsi. Jdu si vybrat nejaky receptik na dnesek. O vikendu jedu do Cech (ziji v Rakousku), aybch si nakoupila suroviny na svickovou (tady se ´halali´ neprodava , tak jsem zvedava, jestli se mi povede tak, jako ostatni jidla, na ktera uz jsem si troufla. Ono to vareni vazne neni takova veda, jak jsem si vzdycky myslela a hlavne me to moc bavi, s Vami Preji do noveho roku jen to nejlepsi a uz si jdu hledat inspiraci na dnesni veceri
S pozdravem Pavla
S pozdravem Pavla
Comment