Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Lenka Velka Britanie

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Lenka Velka Britanie

Zdravim vsechny, jmenuji se Lenka a jiz nekolik let ziji s pritelem ve Velke Britanii. Na tyhle stranky jsem se dostala zhruba pred rokem a vyzkousela ne jeden receptik. Vzdy uspesne. Pokazde kdyz hledam inspiraci zde ji vzdy naleznu a dokonce si necemu priucim. Dekuji Ivance za skvele odvedenou praci jen tak dal. Dneska se poprve chystam delat tvarohove knedliky tak se moc tesim...
    Lenka A.

Tak Leni vítej,zdravím tě ze Znojma města okurek a vína.
    MARUŠKA

Comment

Leni vítám mezi nás,buď tu častěji,poznáš,že jhsou tu nejen pěkné recepty,ale fajn parta lidiček.Potěší nás i nějaký tvůj receptík.

Comment

Moc tě vítám a ať se tě mezi námi líbí.
        Věrka.

Comment

Ahoj Lenko, zdravím z Ostravy. Ať se ti tu líbí. Já bych v jiné zemi žít nemohla, tak to obdivuju.
          anina s.

Comment

Moc zdravím a vítám Tě, Lenko
            Iris

Comment

Původně odeslal janina s. Zobrazit příspěvek
              Ahoj Lenko, zdravím z Ostravy. Ať se ti tu líbí. Já bych v jiné zemi žít nemohla, tak to obdivuju.
              Ahojky zdravim do Ostravy Ja taky neee, sice uz tu valcime pet let, ale predstava, ze to neni na vzdy me drzi nad vodou...
              Lenka A.

Comment

Dekuji vsem za mile privitani a preji krasny vikend vsem, doufam, ze mate krasne pocasi jako my tady... Slunecno 25st parada...
                Lenka A.

Comment

Leni, tak přejícně závidím. Tady je momentálně podzimní počasí. (viz POKEC nebo kolonka JAKÉ JE U VÁS POČASÍ). Snad se léto ještě projeví. Pro mě i 5 let by bylo moc, asi jsem "vlastenec"...
                  anina s.

Comment

lenko, pěkný pozdrav ze Dvora. Tak tady u nás pěkně prší. Sluníčko závidím, déšť nemám ráda. Ať se ti tady líbí.
                    Jana H.

Comment

Holky neveste hlavu, leto urcite jeste prijde... Pro zatim vam posilam slunicko odsud, za par dni ho tam mate...
                      Jani S. i ja se pavazuji za vlastence Ale preci jen ty zkusenosti nasbirane tady jsou k nezaplaceni. Zacatky byli perne, ale clovek si asi opravdu zvykne na vsechno, nejhorsi to bylo s jidlem, Anglani toho moc nepovari a suroviny v supermarketu se taky hodne lisi od tech ceskych. Nastesti tu nedaleko mame polsky obchod, kde se toho da spousta sehnat napr. hruba, polohruba mouka, tvrdy tvahor a dokonce i ceska horcice a takovy veci tady v UK jsou k nezaplaceni Aspon uz to nemusime vozit z Cech...
                      Lenka A.

Comment

Ahojky Leni, tak napřed b\ch byla ráda kdyby jsi sem poslala nějaké to sluníčko je tady hnus fus zima a prší.
                        Já bych tam asi nemohla fungovat, tady v podstatě je všechno k dostání, hlavně ty mouky, ale Poláci ty to asi rozjíždí všude ne? No alespoň v Americe ano.
                        Takže zdravím z Prahy a vítám tě mezi námi děvčaty
                        Ivana M

Comment

Dekuji za mile privitani Ivanko, noo o Americe jsem to nevedela, ale je pravda, ze tady to Polaci rozjeli ve velkem. Proste se chytli prilezitosti, ale ty ceny jsou opravdu nadsazene... Za tu cenu za kterou prodavaji mouku tady bych mohla mit u nas tri! Ale co se da delat, neni nad ceske papani. Vcerejsi tvarohove knedliky se povedly na jednicku jenom nam to kazil trosku polsky tvaroh na strouhani, ktery je oproti tomu ceskemu dost mekci... ale i tak jsme si pochutnali... Preji krasnou nedeli
                          Lenka A.

Comment

Ahoj Lenko zdravím do Anglie , at´ se Ti tu líbí mezi náma
                            Butalka Jana

Comment

Sokolovsko také vítá novou tvářičku, ať je ti tu dobře .
                              Renata

Comment

Pracuji...
                              X