Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kriss

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Kriss

Zdravím.

Jmenuji se Kristýna a je mi 18 let. K aktivnímu vaření jsem se dostala někdy po 15tém roku, což je na můj vkus docela pozdě, ale vzhledem k dnešní době a mé neuvěřitelné lenosti, se tomu ani příliš nedivím.
    Nejvíce věnuji svou pozornost všemožným zákusům, buchtám, koláčům a dezertům.
    Jednu dobu jsem si kupovala časopis Apetit, ale přišlo mi, že se nezaměřuje na klasická jídla, ale spíše ta neobvyklá, často jsem narazila na speciální suroviny, které nesežente v běžném obchodě, takže jsem od toho upustila. Nyní doufám, že třeba zde najdu inspiraci ať už na sladká jídla, tak i klasická.

Kristýnko,vítám tě na těch nejúžasnějších stránkách.Jestli jsi začátečnice,naše šéfka Ivanka tě nádherně zaškolí svými videorecepty,kde to pochopí i malé dítě.Prostě věř tomu,že jsi našla ty správné stránky,kde se ti bude líbit.Jsme tu dobrá parta lidiček a najdeš i naše recepty,ale bez videí.Není problém v Pokecu se zeptat,nebo přímo u receptu.Tak ať se ti mezi námi líbí a těším se na tvé výrobky.

Comment

Ahojky Kristýnko, také tě tady vítám. Já myslím že někoho to nebaví ano ve třeceti, takže je bezva že tě vaření začalo bavit v patnácti. Já jsem tedy začala také brzy, ale to neznamená že jsem stále stála u plotny, to ani teď nestojím. Když je dobrá organizace, jde zvládnou ještě spoustu věcí
      Také se těším na nějaký tvůj výtvor a opravdu i tady ve fóru je hodně moc dobrých receptů.
      Ivana M

Comment

Pracuji...
      X