Zdravím.
Jmenuji se Kristýna a je mi 18 let. K aktivnímu vaření jsem se dostala někdy po 15tém roku, což je na můj vkus docela pozdě, ale vzhledem k dnešní době a mé neuvěřitelné lenosti, se tomu ani příliš nedivím.
Nejvíce věnuji svou pozornost všemožným zákusům, buchtám, koláčům a dezertům.
Jednu dobu jsem si kupovala časopis Apetit, ale přišlo mi, že se nezaměřuje na klasická jídla, ale spíše ta neobvyklá, často jsem narazila na speciální suroviny, které nesežente v běžném obchodě, takže jsem od toho upustila. Nyní doufám, že třeba zde najdu inspiraci ať už na sladká jídla, tak i klasická.
Jmenuji se Kristýna a je mi 18 let. K aktivnímu vaření jsem se dostala někdy po 15tém roku, což je na můj vkus docela pozdě, ale vzhledem k dnešní době a mé neuvěřitelné lenosti, se tomu ani příliš nedivím.
Nejvíce věnuji svou pozornost všemožným zákusům, buchtám, koláčům a dezertům.
Jednu dobu jsem si kupovala časopis Apetit, ale přišlo mi, že se nezaměřuje na klasická jídla, ale spíše ta neobvyklá, často jsem narazila na speciální suroviny, které nesežente v běžném obchodě, takže jsem od toho upustila. Nyní doufám, že třeba zde najdu inspiraci ať už na sladká jídla, tak i klasická.
Comment