Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Dovolte se představit,jsem Ivča

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Dovolte se představit,jsem Ivča

    Dobrý den, zdravím všechny kuchařky. Dovolte abych se představila. Jmenuji se Iva, bydlím v Rudné a je mi 25 let. Hrozně ráda vařím, nejraději českou klasiku, ale vzhledem k mému věku mi ješt chybí léta praxe a zkušeností. Tato kuchařka mi moc pomáhá a je úžasná. Hned na začátku se bohužel musím zeptat, zda nemáte někdo dobrý recept či dobré rady k na králíka na černo. Recept mám od A. Kejřové, ale knížku mám z roku 45, tudíž už to není tak aktuální....pokud mi někdo pomůže, tak budu vděčná. Nikdy jsem tento recept nevařila, mám jej na večeři pro rodinu. Nevím jak to má chutnat a tudíž těžko dotáhnu tot jídlo k dokonalosti.
    Děkuji za každou radu či recept

  • #2
    Ahoj Svištíku, vítám tě tady mezi námi děvčaty. Bohužel, já králíky nemám, ale děvčata určitě poradí. Nebo si dej do vyhledávače "králík na černo" a uvidíš, co ti jich vyjede. Já to taky tak dělám, když něco hledám. Ale A.kejřová jde teď do kurzu. Páčko a pěkný pozudrav ze Dvora. Nejvíc hledám přes google.
    Jana H.

    Comment


    • #3
      Také tě tady vítám a je dobře že ráda vaříš a asi i pečeš, to se tě nikdy nestratí. Králíka na černo jsem nikdy nedělala a tak tě neporadím, ale když něco hledám, tak to dělám jako Jana H.
      Věrka.

      Comment


      • #4
        IVO já mám tuto kuchařku z roku vydání 2009 a KRÁLÍK NA ČERNO V NÍ NENÍ.Nejmenuje se ten recept jinak?
        Je tu ZAJÍC na černo!!!!
        MARUŠKA

        Comment


        • #5
          Ahojky Ivo, tak tě tady vítám a jsem ráda když ti stránky trochu pomůžou tenhle receptík taky nemám. Zdravím tě z Prahy Chuchle.
          Ivana M

          Comment


          • #6
            Vítám tě Svištíku Ivo, znám jen kapra na černo, vidíš musím ho zase někdy udělat. A na těchto stránkách najdeš tolik dobrých receptů, že nebudeš vědět, co uvařit dřív.

            ZDENY

            PS: Teď jsem se dívala mé kuchařky,( kde není autorkou Kejřová) a je tam také jen zajíc načerno, jak už psala Maruška. Podle postupu si ale myslím, že by stejně šlo připravit , jak maso ze zajíce, tak i králíka.
            Last edited by ZDENY; 10.03.2011, 00:05.
            ZDENY

            Comment


            • #7
              Ahoj, zdravím z Ostravy, ať se Ti tu líbí.
              anina s.

              Comment


              • #8
                Moc děkuji za vřelé přijetí a hlavně za Vaší pohotovou ochotu mi pomoci . Je pravda, že jsem zapomněla napsat, že dle Kejřové je recept na zajíce. Její kuchařku jsem koupila v antikvariátu za 50 korun a je z roku 45 jak jsem psala. Ráda některá jídla podle ní vařím, hlavně spíš peču. Zjistila jsem, že jde načerno připravit i králík. Bohužel jsem našla spousty receptů a různě se odlišují, tak jsem zvědavá. Základu se budu držet Kejřové a pokud se mi to nebude zdát, tak zkusím doplnit o fígle z jiných receptů, které jsem našla. Určitě až uvařím, tak napíši jaké to bylo. U nás babička dělávala jen kapra načerno, ovšem nikdy jsem neměla možnost ochutnat. Ještě jednou všem děkuji a držte palce

                Jinak je tu tolik úžasných receptů, je to jak v kuchařském ráji, nevím, co dělat dřív

                Comment


                • #9
                  Moc zdravím z Brna!!!!
                  LENKA

                  Comment

                  Pracuji...
                  X