Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Představuji se.)

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Představuji se.)

Ahoj
    Jsem Majda a je mi 15 let.
    Jsem opravdu velmi ráda, že jsem narazila na tyto stránky s tímto fórem.
    Vím, že jako začínajícímu kuchtíkovi se tyto stránky budou náramně hodit.
    Paní Ivana je velmi šikoná a doufám, že i já budu nějak pěkně zvládat.
    Brzo přidám recept na výborné rohlíčky, linecké a úlky, které jsem pekla.
    Snad se tady zabydlím
    Last edited by Majdinka; 16.12.2010, 11:19.
    MAJDINA

Majdi, moc Tě vítám.
    Je super, že jen 15letá dívčina se tak věnuje vaření a pečení. I Tvé další zájmy, o kterých píšeš v profilu jsou zajímavé Aspoň je vidět, že se mládež nesmí podceňovat.
    Ahoj
    ZDENY
    ZDENY

Comment

Májo, moc tě vítám a je super, že jsi zde. Určitě nebudeš litovat.
      Věrka.

Comment

Ahojky a vítej mezi námi.
        Maruš

Comment

Majdinko vítám mezi námi.Je to milé,že i tak mladá slečna máš zájem vařit a něčemu novému se přiučit.Tady jsi našla ty nejúžasnější stránky s milými lidmi,to poznáš časem sama.

Comment

Ahoj Majdi,vítám tě tu taky,Já jsem taky Zlínský kraj,okres Kroměříž.JSME SOUSEDKY

Comment

tak to se třeba někdy potkáme na nějaké soutěži ikdyž, to já tak za několik let
              MAJDINA

Comment

ahoj Majdi vítám, ať se ti tu líbí....to víš, tady je nejen škola vaření...tak se budu muset krotit
                Iris

Comment

Ahoj Majdo,
                  také Tě tu vítám a tady se ti bude určo líbit.

Iris: Ty si teď budeš muset trošku dávat pozor na "jazyk"
                  Gábina

Comment

Původně odeslal gabriela.jakoubeova Zobrazit příspěvek
                    Ahoj Majdo,
                    také Tě tu vítám a tady se ti bude určo líbit.

Iris: Ty si teď budeš muset trošku dávat pozor na "jazyk"
                    řekla bych, že jelikož se pohybuji v okruhu současné mládeže, pozor na "jazyk" si dávat nemusí
                    MAJDINA

Comment

Ahojky Majdinko, moc tě tady vítám. To je úžasné když někdo takhle mladý se zajímá o vaření a jde mu to. Vždyť já si myslím že jsem stihnout všechno. Já už jsem takhle mladá také pekla, ale stihla jsem všechno, chodila jsem do kina na sport i na nějaký ten mejdánekNo to radši nebudu rozvádět to bylo až v osmnácti
                      Takže jseš v prváku? No tam asi budou ty postupy hodně jiné, to víš podle norem apod. Ale takové to obyčejné pečení jako ty koláče, buchty, tam asi nebudete probírat.
                      Takže hlavně teď si užívej volno (už snad budete mít prázdniny ne?) a hlavně si užij hezky svátky.
                      Ivana M

Comment

Původně odeslal Ivana Zobrazit příspěvek
                        Ahojky Majdinko, moc tě tady vítám. To je úžasné když někdo takhle mladý se zajímá o vaření a jde mu to. Vždyť já si myslím že jsem stihnout všechno. Já už jsem takhle mladá také pekla, ale stihla jsem všechno, chodila jsem do kina na sport i na nějaký ten mejdánekNo to radši nebudu rozvádět to bylo až v osmnácti
                        Takže jseš v prváku? No tam asi budou ty postupy hodně jiné, to víš podle norem apod. Ale takové to obyčejné pečení jako ty koláče, buchty, tam asi nebudete probírat.
                        Takže hlavně teď si užívej volno (už snad budete mít prázdniny ne?) a hlavně si užij hezky svátky.
                        Ahoj Iv.
                        Tak třeba podle Tvého receptu jsem pekla už ty pusinky, dávala jsem do komentáře i fotku, pokud pamatuješ
                        Jinak ano, jsem v prváku a na mém gymnáziu jsem už od 5. třídy
                        A náhodou, to by jsi se divila, dokonce máme u nás i jednoho chlapce, která vždy napeče a donese na svačinu perník nebo nějaké ovocné koláčky. To je teprv mňamka A prázdniny nám začínají až ve čtvrtek a když už slyším, co vše budeme psát po Vánocích. Fuj!
                        MAJDINA

Comment

Ahojky Majdi,zdravím taky z Moravy,jsi mladá,ale určitě se Ti zde bude líbit...
                          Maruna

Comment

Ahoj Majdi,
                            tady jsi na správné adrese, co ještě nevíš, tak se naučíš. Ostatně, kolikrát děti ve školce vědí víc než ty odrostlejší. Tak si Iris může pustit pusu na špacír, že?! Ať se ti tu líbí.
                            Věruše

Comment

AHOJ MAJDI, zdravím z Ostravy a vítám tě tu. Ať se ti tu líbí.
                              anina s.

Comment

Pracuji...
                              X