Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Linka

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Linka

Dobrý den!
    Jmenuji se Olga. Už delší dobu sleduji se zájmem e-kuchařku a využívám receptů, které jsem v ní nalezla.Jídla podle nich připravená měla velký ohlas. Zaujaly mně i diskuze, které se vedou o vaření. Rozhodla jsem se aktivně zapojit a proto jsem se zaregistrovala pod jménem Linka.
    Všechny vás zdravím.

Linko-Olinko,vítám tě tady mezi nás.Proč jsi se už neodvážila napsat dříve.Jsme tu fajn parta a nějací tací,co jsou sprostí a píší ohlasy celkem nevhodné nás nemůžou rozhodit,myslíme si své.Jak píšeš,sama jsi už poznala,že je to tu fajn a recepty též.Tak se těšíme aby jsi nám napsala do Profilu o sobě víc a přidala nějaké příspěvky,recepty a fotečky.Díky a hlavně vydrž.

Comment

Ahoj Linko, vítám tě a ať se ti tu líbí, pokud setrváš. Těším se na rady, tipy, příspěvky.
      Pěkný večer z Ostravy.
      anina s.

Comment

Olinko, vítej
        Iris

Comment

Ahoj Linko, vítám Tě z Brna a užij si krásně tyto stránky.

ZDENY
          ZDENY

Comment

Ahoj Linko, vítám a nezapoměň být aktivní přispěvovatelkou
            Renata

Comment

Ahoj Linko, pěkný pozdrav ze Dvora. Děvčata mají 100% pravdu, jen zapomněly napsat, že se těžko odtrhává od monitoru. Ale to už jistě víš. Těšíme se na tvoje recepty. Páčko.
              Jana H.

Comment

Olinko, moc tě zdravím a vítám na těchto stránkách. Zdraví Liberec.
                Věrka.

Comment

Ahojky Olinko, taky tě tady vítám tady je moc dobrá partička a jdi tady určitě správně
                  Ivana M

Comment

Ahoj Olinko zdravím a vítám tě mezi námi.
                    Tady jsou prima "baby"
                    HankaP

Comment

Ahoj Olinko,vítám tě a zdravím!
                      LENKA

Comment

test obrázkuClick image for larger version

Name:	Zima.jpg
Views:	1
Size:	103.1 KB
ID:	142436

Comment

test obrázku Click image for larger version

Name:	Z
Views:	1
Size:	69.5 KB
ID:	142437

Comment

Zdravím všechny kuchařinky a děkuji za milé přivítání!
                            Před časem jsem se stačila jen zaregistrovat , ale už mně nezbyl čas na představení se. Tedy, jsem čtyři roky důchodkyní a převážně se starám o dvě nejmladší vnučky ( čtyřletou a dvouletou). Vnoučat mám celkem šest( od dvou synů). Vaření patří mezi mé velké záliby. Ráda vyhledávám zajímavé recepty a ještě radši je zkouším. Od paní Ivanky jsem již převzala mnoho receptů a k plné mé spokojenosti jsem je vyzkoušela. Dále mně zajímá hudba, četba a také ráda brouzdám na internetu. Chodím též ráda na výstavy. S komunikací na e-kuchařce se teprve seznamuji a tak jsme zjišťovala, jak a kde psát své příspěvky, příp. připojovat fotografie ( viz mé dva obrázkové testy). Doufám, že se brzo do toho dostanu.
                            Přeji pěkný večer.

Linka

Comment

Tak si myslím, že se ti určitě podaří do všeho proniknout. My tu debatujeme o všem, co nás během dne potkává. Tak se budeme těšit i na tebe.
                              HankaP

Comment

Pracuji...
                              X