Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Butalka Jana

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Butalka Jana

    Jmenuju se Jana Butalová je mi 34.a jsem vdaná 10.let. . Máme dvě holčiny šestiletou Kateřinu a skoro osmiletou Elišku. Bydlíme v "perníkové chaloupce" po manželových prarodičích ,kde je pořád práce jak na kostele.Svépomocí čas od času tu a tam provádíme po kouskách rekonstrukci.A už se pomalu blížíme ke konci.Mám cca deset let"odděláno" ve stravovacích provozech různých zařízení,různého typu,jako kuchařka a servírka.Krátce před mateřskou jsem pracovala v neziskovém sektoru v jedné charitní organizaci jako pečovatelka v gerontologickém stacionáři a v domácnostech u klientů.Ted´ už dva roky po skončení mateřské dovolené pracuji opět v oboru,vařím v jedné závodní jídelně zemědělského podniku.Mám malou zahrádku na kytičky a zeleninku.Miluju růže,mým velkým koníčkem,spíše koněm se stalo v poslední době pečení,hnětení a zdobení čehokoliv sladkého,i slaného.Pak mě baví vazby jak ze živých,tak sušených květin.Jinak ráda poslouchám irskou a meditativní hudbu,zvláště oblíbená je zpěvačka Enya.Dalším koníčkem je zpěv,občas příležitostně zpívám ve schole u nás v kostele.Tak si myslím,že už jsem o sobě toho uvedla dost a ted´ je řada na vás.AHOJ.
    Last edited by butalka; 29.04.2010, 22:08. Reason: PŘEDSTAVTE SE
    Butalka Jana

  • #2
    Tak další zpěvanka, Jani, meditativní hudbu mám taky ráda, úžasně mě to uklidnuje.
    Práci v závodní kuchyni obduvuji, je to pěkná makačka, vid. Tak je dobře, že máš tolik zájmů, zvlášt to vázání kytiček, to je nádherný koníček.
    ahooj a ať tu rekonstrukci perníkové chaloupky zdárně dokončíte
    Iris

    Comment


    • #3
      Jani, v loni jsem byla na irských tamcích, nevím jako se to správně píše, tak raději psát název nebudu, ale něco úchvatného až mi jezdil mráz po zádech. Jinak mám ráda uschlé květiny a z nich vázané kytice, to mne vždycka dostane. Doma mám dvě, které jsem dostala k padesátinám a oprašuju je, vyhodit né, jsou moc krásné. Pa pa.
      Jana H.

      Comment


      • #4
        Ahoj Jani -Butalka,

        máš krásne a vznešené záujmy. Aj mne sa páči podobná hudba ako tebe, mám aj od Enyi piesne vo formáte mp3, aj inú "chrámovú" hudbu /napr.Gregorian/. Ak by si chcela, napíš na: ivananestakova@centrum.sk, pošlem emailom. Pozdravujem Tvoju rodinku, pa
        IvanaN

        Comment

        Pracuji...
        X