Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jeta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Jeta

    Tyhle stránky jsem našla náhodou a úplně mimoděk. Ale stačilo mi trochu se pohrabat v receptech ve foru a bylo mi jasné, že jsem našla víc než stránky kuchařky - že jsem našla báječnou partu, ve které se cítím fajn a - napadá mě jen jedno výstižné slovo - doma. Je mi 68, do práce se nechystám, dokud nebudu muset, i když mě pořád lanaří z mých bývalých působišť.
    Mám 3 dcery, 2 vnuky ( do měsíce bude 3.) a kocourka. Měla jsem i milovaného pejska, ale už je ve psím nebíčku a vzhledem k věku si už nechci další zvířátko na sebe vázat.
    S dětmi jsem zůstala sama, ale myslím , že jsem je vychovala dobře , a teď, když jsou samostatné, bydlím už sama (tedy když nepočítám kočičáka), ale protože jsme všechny v Praze, jsou u mne děvčata a kluci téměř denně.
    Miluju svoji rodinu , zahrádku, knihy, zpěv i tanec, křížovky a dokreslovky, scifi (typu Avatar a p.), zvířata, vaření a pečení - je-li pro koho- a samozřejmě moje PC, bez kterého si - na rozdíl od TV - neumím život představit. (jak bych se dostala na Pokec, ne ?!).Dříve jsem šila, pletla, háčkovala a vyšívala; taky se ráda pořád učím něco nového ( jak se říká "aby mi neshnil mozek"),
    Sním o domku se zahradou, někde blízko lesa, kde je ticho, čistá příroda a - internet !
    Nesnáším nespravedlnost, ubližování slabším, politiku a tupost. A mlíkovou polévku a ryby.
    A jsem závislá. Na e-kuchařce.
    Jeta

  • #2
    Tak si na srazu zazpíváme.
    MARUŠKA

    Comment


    • #3
      Ahoj Jeto,
      škoda, že som tak ďaleko. To by som rada prišla aj ja na sraz.
      IvanaN

      Comment

      Pracuji...
      X