Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Zuzana F.

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Zuzana F.

Ahoj kuchaři a kuchařinky,
    tak jestliže ostatní příznivci těchto stránek jsou v nejlepších letech, tak já tady tvořím na ekucharce mateřskou školku, protože patřím věkově k těm mladším, ale ne asi k nejmladším. Jsem matka dvou dětí (kluk a holka), zatím jsem s mladším dítkem doma. Mám i manžela a tatínka dětí v jedné osobě.
    Záliba v dobrém jídle plodí zájem vařit a péct. A tenhle zájem mi pomohl nalézt tyto skvělé stránky. Dále mám docela ráda ruční práce. A jak tu ostatní píšou, že rádi(y) zpívají, tak i já ráda zpívám a mé děti to obstojně snášejí.
    Zuzana

Zuzanko, zpívající kuchařka , tak nás je hodně
    Iris

Comment

Zuzi, tak si jednu dáme, až se sejdeme.
      Jana H.

Comment

Ahoj Zuzi,

ešte že si natrafila na tieto stránky, že? Tu je kopa inšpirácie a nielen na varenie.
        Ahoj

IvanaN

Comment

Holky, představte si, že obě mé děti vyrůstají na čtení pohádek, básničkách a písničkách, ale kluk svým zpěvem ruší hodiny hudební výchovy! On podědil sluch asi po tátovi! A paní učitelka mu ve škole při hudebce říkala, ať ho učím zpívat, že já jsem prý zpívala hezky (má na hudebku tu stejnou, co jsem mívala já, pamatuju si, že když někomu něco nešlo, tak místo přestávky musel stát u ní nastoupený před kabinetem a předvádět to tak dlouho, dokud se to nenaučil).
          Zuzana

Comment

Pracuji...
          X