Oznámení

Collapse
No announcement yet.

lenka24

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• lenka24

Já jsem tu od loňského března a nedokážu si to už bez těchto super stránek představit-těším se na nové videa,recepty,bezva pokec a všechny skvělé lidičky tady na kuchařce!Jsem z Brna mám 2 synky Romíka a Tomíka,bezva mužíčka-skvělého dědu a bábí o kterou se starám a psa Čertíka!Ráda vařím ,peču,smažím,chodím do přírody-když je chvilka času,miluju kytičky,zahrádku...mužíčka,dětičky-to jsem já!
    LENKA

Leni, krásně jsi to napsala, to jsi celá Ty.A dokumetuješ fotkama, jídlo a zahrádka a štastné děti.
    Iris

Comment

Iris díky,to jsem celá já!A strašně ráda zpívám a miluji hudbu-od malička jsem chtěla být"zpěvačka"dětský sen!
      LENKA

Comment

Ahoj Leni,

najlepšia speváčka je spievajúca mamina. Nech sa Ti všetko darí, prajem zdravie celej rodinke.
        IvanaN

Comment

Ivanko když byl Romík malej tak rád poslouchal když jsem mu zpívala a on pak spinkal,po obídku jsem si šla s ním lehnout a jednou mi říká-klásně zpíváš mami,ale já pinkat nebudu...Také tě moc zdravím!
          LENKA

Comment

Leni, když byla Petra malá, uměla moc hezky zpívat. U nás místo pohádky se zpívalo.To se k nám přidával i tatínek , to byl moc dobrý zpěvák. Na ty jeho árie z operet vzpomínám do dnes.
            Jana H.

Comment

Pracuji...
            X