Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Aktualizace 19.6.2011

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Aktualizace 19.6.2011

    Jak jste si mohli všimnou, tak dnes kolem osmé proběhla aktualizace našeho fóra. Důležité změny, které asi nejvíce využijete a o kterých bych chtěl napsat jsou asi jen dvě.


    1) Při psaní zpráv v rychlém nebo kompletním editoru se zprávy automaticky po určitém čase ukládají. Oznámení o uložení se vždy zobrazí v pravém dolním rohu editoru žlutě. Nemělo by se tedy už stávat že o celý příspěvek z nějakého důvodu přijdete . Pro obnovení příspěvku (pokud ho nezveřejníte) poté stačí kliknout na ,, Obnovit uložený obsah,, vlevo dole v editoru.

    2) Je kompletně přepracován design editoru pro psaní zpráv. Tento editor zatím není plně počeštěný ale budu se to snažit udělat co nejdříve.

    Prosím Vás tedy o zprávu pokud narazíte na něco o čem si myslíte že by tak nemělo fungovat nebo prostě nefunguje nebo jedná se prostě jen o postřeh nebo poznámku! . Za všechny tyhle zprávy a poznatky Vám budu opravdu vděčný a budu se je snažit vyřešit.

    Pokud narazíte někde na fóru na nějakou anglickou frázi nebo slovo, tak mi sem také můžete napsat a já jí přeložím co nejdříve.

    Mějte se
    Jarda
    ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

  • #2
    Všechno bylo anglicky

    Comment

    Pracuji...
    X