Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Chystané nové fórum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Původně odeslal janina s. Zobrazit příspěvek
    zdravím Jardo, asi to tak má být - náhled v oranžové barvě na pár vteřin a pak je obdélník zmenšený asi 3x10 cm?
    Asi záleží co používáte za prohlížeč. Mě se to ve firefoxu po kliknutí zobrazí v plné velikosti 1:1 přes celou obrazovku.


    Původně odeslal Jaruš Zobrazit příspěvek
    Obojí možnost se zobrazuje stejně a tak jak píše Janina.Já si dala lupu na 400% a je to čitelné.Tak že u Pokecu ty podsekce tam nebudou??Nenašla jsem je.Ale jinak to vypadá moc a moc pěkně a spokojenost z mé strany určitě.
    Nebojte kategorie a podsekce se budou zobrazovat úplně stejně jako v tomto starém fóru. Ale asi Vás spíše zmátlo to že tam mám starou zálohu fóra kde ještě ty podsekce nebyly vytvořené! Až se to spustí, tak to bude stejné jako jste zvyklá nyní.


    Původně odeslal Jaruš Zobrazit příspěvek
    Janino já v tom zase moc žádnou změnu nevidím,jenom barevně a některé podsekce nejsou a nebo jsou dané zvlášť jako sekce,jinak by se pro nás nemělo nic měnit.To je jen náhled,proto je to asi v tak malém formátu.
    Ano, mnoho se toho nezmění. Není cílem Vám vytvořit úplně jiné fórum. Ta aktualizace je spíše důležitá pro mě jako administrátora. (lepší seo apod.)

    Počítám že 85% funkcí a umístění je stejné jako nyní. Jsou tam další vychytávky které si myslím že také oceníte. Jak jsem už psal před spuštěním vytvořím sadu videonávodů a ukážu v nich nějaké tipy na ovládání fóra. Myslím si že jediná nevýhoda je že lidé co používají starý explorer 6, tak budou mít nějaké prvky rozhozené. Ale nebojte se toho že by jste se i s tímto starým prohlížečem nedostali do fóra! Ono normálně fungovat bude ale nebude se Vám třeba zobrazovat ten postranní panel s posledními příspěvky. Ten kdo bude mít zájem, tak mu pomůžu s nahrazením jeho stávajicího prohlížeče za nějaký jiný (opera, firefox, chrome)(jsou zdarma).
    ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

    Comment


    • #17
      Jaroušku moc a moc děkujeme a jsme více než spokojené,myslím,že mluvím za všechna děvčata.

      Comment


      • #18
        JARDO, děkuju za vysvětlení, i Jaruš mě uklidnila, že se to moc nezmění, jen asi barevně.
        Vypadá to, že budu stát první ve frontě kvůli vysvětlování, myslím, že mám prohlížeč dinosaura. Ještě se zeptám manžela a kdyby něco, nechám si vše vysvětlit.
        Krásný slunečný den a díky.
        anina s.

        Comment

        Pracuji...
        X