dobrý den, nevím kam napsat, tak jsem klikla sem a otevřelo se okýnko.Proto píšu sem, možná i na špatné místo. Ráda bych se zůčastnila pokecu a podobně, ale bohužel se v tomto serveru vůbec ale vůbec nevyznám. Mám všechno v angličtině, takže se bohužel nemůžu orientovat. Což mi velmi mrzí, protože e kuchařku mám moc ráda a jsem tiu dost často. Třeba jen něco špatně dělám, poraďte prsoím jak se tu citít jako v u nás v Čechách a ne někde v Americe, díky moc..snad se zadaří to odeslat, nevidím nidke návod v češtině
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
forum nemám četšině :(
Collapse
X
-
Původně odeslal Marca Zobrazit příspěvekdobrý den, nevím kam napsat, tak jsem klikla sem a otevřelo se okýnko.Proto píšu sem, možná i na špatné místo. Ráda bych se zůčastnila pokecu a podobně, ale bohužel se v tomto serveru vůbec ale vůbec nevyznám. Mám všechno v angličtině, takže se bohužel nemůžu orientovat. Což mi velmi mrzí, protože e kuchařku mám moc ráda a jsem tiu dost často. Třeba jen něco špatně dělám, poraďte prsoím jak se tu citít jako v u nás v Čechách a ne někde v Americe, díky moc..snad se zadaří to odeslat, nevidím nidke návod v češtině
to je divné že Vám fórum nefungovalo v češtině. Ve Vašem profilu jsem Vám tu češtinu nastavil ručně, takže už by to mělo fungovat. A kdyby jen přeji ne, tak prosím koukněte na konec stránky a vlevo si můžete nastavit češtinu.
Kdyby se Vám čeština stále nezobrazovala, tak mi ještě napište.
Jardaekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Původně odeslal Marca Zobrazit příspěvekjuuu dííky už jsem domaekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
Comment