Tak holky a kluci, kdo má rád teplo.....
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Dodatečně vložené fotky
Collapse
X
-
Já nevím co dělají ostatní sovy ( ULI, JINDRA, BOHUNKA, ALENKA J...........), ale za sebe- jsem poslední dobou nějaká vytuhlá už v cca 22 hodin. Dneska jsem si ráno pěkně pospala tak tedˇ je to v poho.
Také už skončil ten maraton večerního pečení cukroví a jiných příprav na vánoce. Tak tedˇ se tu snad zase potkáme častěji ve večerních a nočních hodinách. Ty zítra nesvištíš do prácePapa EMKA
Comment
-
No omluvenku bohužel nedonesu, ale nápravu slibuju
Taky se musím doznat k tomu, že někdy jsem tak strááášněěěěěě moc líná, že jenom čtu a psát se mi už nechce
Jani a jak dopadlo to cukroví jak jste pekli se synátorem? Mikrovlnka to zvládla?Papa EMKA
Comment
-
Emko, i kdybys byla líná, můžeš napsat třeba jen "ahoj", no ne?
To hotové kakaové těsto bylo dobré, jako sušenky je má kluk rád, MVT na 180 st. v poho. Ještě mám to těsto na rohlíčky. Hahahahahaha. Nebyl čas, ale trvanlivost má do 31.12. Zítra mám 1 den dovolené, celkové 5. den volna !anina s.
Comment
-
Tak ti budu muset dát za pravdu, že napsat " AHOJ" by mě moc nevysílilo
Teda vy se budete mít Na silvestra budete mít čerstvě upečené vanilkové rohlíčky!!!! Mě to divné nepřijde. My máme okolo letních prázdnin hodně oslav a tak než se patlat s dortem peču drobné vánoční kousky. A jak jsou všichni rádi
Zítra si pěkně užij dovču. Já už se jdu odpojit, protože na mě ještě kouká špinavé nádobí ze dřezu
Dobrou noc.Papa EMKA
Comment
Comment