Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Vkládání adresy receptu( link) pod fotku

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Původně odeslal Hančí Zobrazit příspěvek
    Jsem pro, taky ho mám nejraději..hm..tu pařížskou...
    Zkusila jsem znovu POKEC uvidíme,ale naposledy,pak už to vzdávám
    Do galerky se zase nedostanu -nejde se přihlásit..jsem v pokecu přihlášená-tam nepřihlášená,přihlásim se..děkujeme za přihlášení a skok a nejsem přihlášená,tak nevím??proč...
    Původně odeslal Iva4 Zobrazit příspěvek
    Ahoj Hančí,taky mi to tak blbne,že jsem normálně přihlášená a pak to skočí,že ne,přihlásím se,chci do galerky a zase nejsem přihlášená.
    Takže nejsi sama.
    Nejspíše to chce vymazat dočasné soubory (cookies) a znovu se přihlásit. Napište mi prosím jaké používáte prohlížeče a já bych Vám sem vložil návod jak na to.
    ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

Comment

Jaroušku ono to takhle blbne hodně ženským,nejsou samy.Co vím,tak alespoň 6 si stěžuje taky,tak to není normální.

Comment

Jaroušku,cookies jsem vymazala,ale pomohlo to ani ne na týden.Takto to blbne asi měsíc a půl. Používám Maxthon 2.5.6
        Díky za pomoc
        Iva4

Comment

Járo, tak já mám taky cookies denně i několikrát vymazány a mám prohlížeč Explorer 8.......já vím..asi nelíbí..ale jsem už na něj zvyklá..!!!!! Díky za pomoc!!
          Last edited by Hančí; 26.02.2010, 02:35.
          Hančí

Comment

Tohle mi napsala Iris pod fotku ,,super nadýchané a koukám jak puk na link, bezva,,.
            Linky jsem dodala i pod starší fotografie,ať všem ulehčím vyhledávání.Chápu,že někteří na počítači teprve začínají,ale co vy ostatní ?
            Holky a kluci, prosím, přidejte se. Nebo to snad sabotujete ?!

Iva4

Comment

Ivuš..že by...?????? ...moc hezký ...!!!! Eny mi psala, že už taky dopsala link u toho obřího Harlekýna!!!!
              Hurá další vlaštovička!!!
              Last edited by Hančí; 26.02.2010, 02:58.
              Hančí

Comment

Ahojky Hančí,tak to je super zpráva.
                Eny díky!!! Jsi šikulka,že jsi linky zpětně doplnila pod fotografie!!!
                Last edited by Iva4; 26.02.2010, 03:14.
                Iva4

Comment

link

Ivo,žádná šikulka(zatím),byl to syn !! Díky
                  Eny

Comment

Udělal jsem v nastavení cookies ve fotogalerii nějaké změny, tak prosím hlašte jestli to funguje nebo ne.

Doporučuji se ve fóru odhlásit a znovu přihlásit aby se nové cookies uložily do Vašeho prohlížeče (jestliže dáte odhlásit, tak se Vám příslušné cookies našeho webu automaticky vymažou, takže nemusíte nic mazat ručně).
                    ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

Comment

Ten nápad s odkazem na recepty je úžasný, perfektní. ale mě to nejde. zkoušela jsem dodat .. podle návodu, pravou myší najedu na http: // ekucharka.. kterou mám nahoře na liště, a vložím tam kam mám, zobrazí se a i pod fotkou se objeví link, ale když na něj kliknu recept nenaskočí. Něco dělám špatně, pomooooc .
                      / Mozilla Firefox/
                      Iris

Comment

Ahojky Iris,asi fakt něco děláš špatně.Před chvilkou jsem si link vymazala,vyjela jsem z galerky a pak znovu vložila a link funguje.Třeba je jen špatně zkopírovaný odkaz.
                        Zkus si najet tady a dej upravit fotku:
                        http://galerie.ekucharka.net/showpho...a1ku-b&cat=516
                        vlož odkaz na:
                        http://forum.ekucharka.net/showthrea...=himal%C3%A1je
                        uložit odkaz
                        a co funguje to nebo ne? písni
                        Iva4

Comment

Jévanečky teď jsem si všimla,že Jára dělal úpravy.Iris možná pomůže jen to odhlášení a opětovné přihlášení.
                          Iva4

Comment

Himaláje se zadařily, ale já jsem opravdu trotl, odkud zkopíruju tu správnou adresu ?
                            Last edited by iris; 26.02.2010, 15:43.
                            Iris

Comment

Iris, otevři si 2x tyto stránky.
                              Prvníma najeď do fotogalerky k obrázku,kde chceš vložit adresu receptu ( link ).Klikni na upravit fotku.
                              Teď si otevři druhé stránky a najdi si recept,který chceš vložit k fotce.Zkopíruj adresu receptu.
                              Přejeď na stránky s fotkou a vlož zkopírovanou stránku receptu.
                              Ulož

Iva4

Comment

Ivo, Ivo, moc díky, já vůl...........už mě to nakoplo, díky za trpělivost, já totiž nevěděla,že se mi ta adresa zobrazuje až úplně nahoře, taková základní věc tak už doplnuji jak málo stačí k radosti, ještě jednou díky.
                                Iris

Comment

Pracuji...
                                X