Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Prosím o radu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Prosím o radu

    Paní Ivanko, nevím, jestli jsem se v tom předvánočním shonu nějak nespletla, ale nedaří se mi, po zaregistrování, najít Vaše stránky všech receptů s videem, které se mi tolik líbí. Ať dělám co dělám, pořád nic. V jakém tématu je hledat? Poradíte mi? Jsem z toho už zoufalá. Moc děkuji za radu.

  • #2
    Re: Prosím o radu

    Ahoj paní Hejenko, je to tak jak píše verka123, na postranní levé liště jsou ty rubriky jako cukroví, koláče atd. a taky je tam rubrika všechny videa. Teď je jich tam opravdu 46, ale odpoledne mám v plánu něco přidat. Mějte se hezky a když budete mít problém tak ještě napište. Ivana


    ADRESA STRÁNEK JE http://www.ekucharka.net
    Ivana M

    Comment


    • #3
      aha tady se to dá najít
      www.banan.cz webové stránky zdarma

      Comment


      • #4
        Dotaz: Zelňačka - bílá, kam ji zařadit

        Dobrý den paní Ivanko, vložil jsem svůj recept na zelňačku, ale mám problém s jeho zařazením. V oddílu "Polévky" máte podskupiny bezmasé, vývary, krémové a zavářky. Ale jak sama uznáte, protože polévka obsahuje uzeninu tak bezmasá není. Vývar to také není, krémová není v žádném případě a zavářku také neobsahuje. KAM TEDY SNÍ?

        Problém se zařazením by byl i u dalších polévek, jen tak namátkou drštková, gulášová, jaternicová atd. ty také nejdou zařadit. Myslím, že by to asi chtělo přidat další podskupiny, třeba "masové" atp.
        Last edited by Greguša; 16.12.2018, 20:15.

        Comment


        • #5
          Dobrý den,moc ráda peču podle Vašich stránek a protože je manžel mlsný,tak i často.Nedávno jsem pekla koláč-asi bublanina s jahodami.Vím jen,že se do těsta dávala zakysaná smetana a na posyp žmolenka.Teď,kdy se blíží sezóna jahod,tak ten velmi jednoduchý a chutný recept nemůžu najít.A ani nevím název.Pomůžete mi prosím
          Děkuji Martina S

          Comment

          Pracuji...
          X