Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jiřina

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Jiřina

    Ahoj všichni, jsem na těchto stránkách nová, tak se sluší, abych se představila. Je mi 52roků, bydlím v Lužné u Rakovníka, mám 2 syny - jeden ženatý a druhý ještě mamánek. Denně vařím. Jednak proto, že jíst se musí a také proto, že jíme rádi, ale jen domácí. A protože stále hledám nějakou inspiraci, zabloudila jsem na tyhle stránky. Jsou moc pěkné, přehledné a pokrmy, které jsem zatím vyzkoušela opravdu dobré. Vezmete mě mezi sebe? Jiřina.

  • #2
    Re: Jiřina

    :P Ahoj Jiřinko, odpovídám ti určitě za všechna děvčata z fóra. Mě je 53 let a jsem z Prahy. Tohle je můj koníček a doufám že taky bude a že mě nepřestane bavit. Já jsem Pražačka, ale bydlím na okraji Prahy a to je príma.
    Já si myslím, že by jsme si měly tykat, protože určitě se ve fóru lépe komunikuje.Tak se na tebe těším ve fóru. Ivana
    Ivana M

    Comment


    • #3
      Re: Jiřina

      Jiřinko, já tě taky vítám mezi námi a hlavně ať se tě tady líbí a nalezneš hodně inspirace. Já jsem z Liberce a už jsem od ledna v důchodu, mám jen jednu dceru, druhá už nás opustila navždy, po havárii. Máme svůj domek se zahradou a bydlíme na okraji Liberce pod Ještědem. Jinak vlastním pejska Danýska, je to bílý německý špic, už je to pán v letech. Věrka. :P
      Věrka.

      Comment


      • #4
        Re: Jiřina

        Ahoj Jiřinko, já tě taky vítám mezi námi, já jsem Jana H. je mi 61 let důchodka od března, koníček PC, vaření, ale pro více lidí,pro mne to mě nebaví, vymýšlení receptů, to už tady zažívají ostatní děvčata, mám pejska jezevčíka Filípka a bydlím ve Dvoře Králové. Dvě děti syn a dcera, ale už si je odvedli z domu, tak mám "klídek". Jsem sama.Ahojky Jana H.
        Jana H.

        Comment


        • #5
          Re: Jiřina

          Jiřinko, připojuji se k uvítacímu výboru!
          Já jsem z Prahy a co se týká věku, tak je mi tak polovina, co vám tady, ale to nic nemění na tom, že vaření, pečení... je moje vášeň!!!! Dítě zatím nemám (ale snad se to brzy změní), ale doma na mě čeká 3 letá černá ďáblice Annie.
          Dagmar

          Comment


          • #6
            Re: Jiřina

            Ahoj Jiřko já mám 55 let jsem ze Znojma a vítám tě v našem kruhu.Mám 2 syna 33 a 30 let Tomáše a Pavla.Tomáš je 10 let rozvedený mám 12 letého vnuka Tomáška a Pavel je svobodný.Oba žijí ve svých bytech a jako řádná máma jsem je naučila vše vařit,prát,uklízet žehlit.Tak jak byl vycvičen můj muž a jeho bratr.Myslím že ja na místě aby uměli svým manželkám se vším pomoci.Tož vítej mezi nama Maruška
            MARUŠKA

            Comment


            • #7
              Re: Jiřina

              Ahoj Jiřinko je mi 58 roků a už jsem v důchodu. Mám tři syny 36, 33 a 23. Jsem z Holic u Pardubic. Zdena
              ZDENKA

              Comment


              • #8
                Re: Jiřina

                Ahoj Jiřinko a ostatní děvčata. Jak koukám, vypadá to, že jsem tu nejstarší, i když se na to necítím. Je mi 62 let, mám 3 děti (syn 41, dcery dvojčata 28). Všichni jsou již z domu, syn má dvě dcery (12 a 2 roky), dcery, z nichž jedna je vdaná, zatím žádné děti nemají. Bydlím na okraji Prahy a do práce chodím již jen příležitostně na zástup a nemůž říct, že by mi to nějak chybělo. Doma se nenudím a díky počítači jsem hodně ve styku s lidmi podobných zájmů, jako mám já - viz toto fórum . Mám zájem také o přírodu a cestování. Blanka.
                Blanka

                Comment


                • #9
                  Re: Jiřina

                  Ahoj Jiřinko, tak tě taky zdravím,je mi 56 a bydlím v paneláku v Ústí nad Labem.Mám doma, kromě manžela, také 30-ti letého svobodného syna.Vaření a pečení mě baví,ale mám to veselé,protože muž je diabetik,syn má trable zatím nevíme s čím,ale měl zjara v dubnu 6x anafylaktický šok a tak je taky na dietě,brambor,rýže maso,i když nikdo zatím neví, co mu je.Baví mě to i tady s děvčaty a PC přicházím stále víc na chuť,jen už to vše leze do tý makovice pomaleji,ale to nevadí,nějak to zmáknem. Takže zatím tu chytám inspiraci,vyměňujem kuchařské rady a je tu dobře.Ivanka i děvčata jsou šikovná ,trochu poklábosíme a člověka to zas trochu potěší. :P Tak ahojky Hančí
                  Hančí

                  Comment

                  Pracuji...
                  X