Dobrý den.Měla bych dotaz ohledně receptu ,,kuřecí nebo vepřové plátky + video".Poradil by mi někdo,co mám dělat se zbytkem marinády?? nějak si nevím rady...Předem děkuji za odpovědˇ.Kořínková
Maruško, už jsem to napsala i k receptu. Bohužel u nakládaných mas, většinou zůstane nějaká marináda, ale maso musí být pěkně naložené. Takže já to prostě vyleju, to jinak nejde.
Vloženo: 26. 3. 2011; autor: janaS. (bez ověření)Já naložím do případného zbytku něco jiného, nebo nechám na grilování (naložení / potírání), nebo dám zbytek masa s marinádou do mražáku, nebo vytírám marinádu při smažení masem a vypotřebuju všechno nebo udělám maso pečené s marinádou (máme to rádi) a tam přidám zbytek této marinády.
Dobrý den, zkuste si aktualizovat Váš přehrávač. Nahoře v kuchařce je odkaz nefungují Vám videa? Tak tam je návod a když Vám to nepůjde i tak, napište prosím mému administrátorovi na videorecepty@ekucharka.net
Ivana Malatincová
Comment