Ivanko, mám rovněž problém se přihlásit, už od samého začátku. Zadám jméno,heslo a a zmáčknu přihlásit a mám prý špatné heslo,ale to mi tam už přeci naskočí samo,po kliknutí na kolonku a je vždy správné.Jdu tedy teď vždy zpět do pošty na aktivační e-mail a musím pokaždé znovu aktivovat a pak se mohu konečně zase normálně přihlásit,to se mi nějak nezdá. Něco tam zlobí. Když tak, až se syn vrátí, prosím ať na to mrkne, zatím to praktikuji, jak jsem psala. Díky Hančí
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Nedaří se mi přihlásit se normálně
Collapse
X
-
Re: Nedaří se mi přihlásit se normálně
Ahojky hančí, to je nějaké divné, to vyřešíme jakmile kluk přijede. Ty se sem dostaneš, ale Maruška se nemůže přihlásit a nikdo jiný nepíše že má problém. To nebude nic vážného, ale smůla je, že tady nemám toho synátoru. Až přijede určitě to napíšu. Měj se, zdraví IvanaIvana M
-
Re: Nedaří se mi přihlásit se normálně
Ivanko,Maruško,tak nevím,když to zkusím poprvé nejde to .Heslo i jméno je vpořádku,tak jdu do pošty,kde jsem si uložila aktivační e-mail, odkliknu znovu aktivaci na odkaz jako poprvé při registraci a pak se přihlašuju i odhlašuji a zkouším několikrát a funguje to teď normálně se přihlásit a odhlásit.Další den to,ale zas nepůjde!Ten návod Ivanko je na registraci, ale tu já už mám dávno,proto mám od vás taky ten aktivační e-mail.No hlavně,že to jde alespoň tak, ale je to divný.Nevím jak to jinak dělat. Tak zatím ahojky, snad to nějak potom vymyslíme.HančíHančí
Comment
Comment