Omlouvám se, pokud je dotaz nepatřičný. Kliknu na koření ve videoreceptech a nejvíc se mi ukáže 5 druhů koření, dál se nedostanu. Je chyba v mém PC nebo klikám špatně?
Ahoj Jani, já jsem tu teď opět dlouho nebyla a tak netuším zda-li v minulosti tam bylo uveřejněno více druhů koření, ale v současnosti, když koření ve videoreceptech rozkliknu také jich na mne vykoukne pět druhů).....ostatní druhy asi teprve Ivanka chystá.
Ahojky EMKO, předtím nebyly kolonky koření, to je nové, ale tedy nejsem sama, že vidím "nejnovější články" nebo "články" a ať kliknu na to či ono, nejde to ?
Ahojky kočičky, chyba není ve vašem přijímnači Mám toho hodně napsáno a vyfoceno a Junior to sem bude přidávat Mám i zeleninu a ovoce a pracuji dále a dále.
Modrásku to jenom tak pro rozjezd a jednáme s jednou šikovnou paní redaktorkou, že by nám třeba 2 x do týdne napsala nějaký článek. No odborník je odborník
Tak už se těším. To víš, já a PC. Kluk mi nainstaloval Operu, vypadal jak kouzelník a já se ho ptala jak prvňáček paní učitelky. Má se mnou trpělivost.
Jarda mi dokonce slíbil, že komentáře budou na každé stránce, tak jsem ráda.
Pěkný večer.
Comment