Ahoj, ráda si prohlížím Vaše stránky, několikrát jsem už přispěla vlastními recepty a dneska jsem dělala VAŠE palačinky - byly SUPER! Nějakou dobu jsem tu nebyla a nevím, čím to je, ale neobjeví se mi vůbec VIDEO k receptům. Vůbec k ničemu.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Videa
Collapse
X
-
Dobrý den, na 99% nemáte nainstalovaný flash player. Videa Vám nefungují ani nikde jinde na internetu že?
Napište mi co používáte za prohlížeč (i jeho verzi) a bych Vám napsal návod jak na instalaci.
Nebo můžete rovnou zkusit instalovat z této adresy http://get.adobe.com/cz/flashplayer/
Jardaekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
-
Zdravím Jardo, chtěla jsem se zeptat, má nějakou spojitost prohlížeč a buffering?
U Vepř. krkovičky s žampióny a lečem mi to ukazovalo skoro pořád.
Tak i když mám Mozillu místo Ex.6-ky jestli to je tím nebo mám jen pomalý PC?
Díky za odpověď.
anina s.
Comment
-
Původně odeslal janina s. Zobrazit příspěvekZdravím Jardo, chtěla jsem se zeptat, má nějakou spojitost prohlížeč a buffering?
U Vepř. krkovičky s žampióny a lečem mi to ukazovalo skoro pořád.
Tak i když mám Mozillu místo Ex.6-ky jestli to je tím nebo mám jen pomalý PC?
Díky za odpověď.
když se Vám ve videu zobrazí buffering, tak to může být způsobeno tím že máte pomalé připojení k internetu a video se nestačí z internetu stahovat. nebo to také může být způsobeno tím že na serveru kde jsou videa uložena mají nějaký problém a tím pádem mají i pomalý upload.
Shrnuto to tedy znamená že video ještě není načetlé k Vám do PC a tím pádem se nemůže ani přehrát.ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Jardo, dík za odpověď, já klikám na ten obdélníček na té lince a většinou se to zasekne na tom samém místě, ale s trpělivostí si to nechám puštěné do konce. Tak jsem aspoň v obraze a prosím, co je "upload" ? Na mě "musíte" v PC řeči česky...
anina s.
Comment
Comment