Oznámení

Collapse
No announcement yet.

První příspěvek- a hned je to pochvala

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • První příspěvek- a hned je to pochvala

    Milá paní Ivanko, začnu nejdříve tím, že Vám i celé Vaší rodině popřeji hodně zdraví, lásky a spokojených návštěvníků vašich vebových stránek v roce 2010.Je to tak 2měsíce, co jsem na tuto vebovou adresu dostala tip od kamarádky, a od té doby sem tam nahlížím a inspiruji se v kuchyni co jen čas a pjrázdé kastrůlky a bříška dovolí, protože většinou, to co tady najdu a je jedno jestli je to něco od masa, nebo koláče, prostě prakticky vše je výborné.Vyjmenuji jen ty, které jsem dělala v poslední době a i když jsem myslím vařila celkem dobře, tak teď jsem za hvězdu, takže jako nikdy, tak se teď těším na každou novou návštěvu a vymýšlím a studuji, čím je opět překvapím, takže ty Košumberské rohlíčky byly fantastické, jen se po nich zaprášilo a pomaazánka na chlebíčky zůstala v lednici, protože se na ně vrhli a všechny snědli(zdá se mi to či nezdá že začínám i rýmovat?).Samozřejmě, že s radostí dávám odkaz na vaše stránky a recepty.No a ještě k té chvále- ty prsíčka v pivním těstíčku, no to byla mňamka, moc se mi líbilo, jak jsou ta prsíčka šťavnatá.Omlouvám se možná za některé chyby, ne vždy se dostanu tam kde chci, jsem totiž starší osoba a z internetem teprve začínám.Tak se mějte dobře, Vaše spokojená kuchařinka cerka

  • #2
    Ahojky milá cérko, děkuji moc za přání a rodince to určitě vyřídím. To je bezva že začínáte s netem v pokročilejším věku, někdo si na to netroufá.Dneska dětičky odjížděly na hory a já jim ty rohlíčky dělala z dvojité dávky a dala jsem špenátovou náplň, to je taky mňamózní.
    přeji Vám hezkého silvestra a všechno nejlepší v novém roce 2010. Ivana M
    Ivana M

    Comment


    • #3
      Začal nový rok a já bych chtěla popřát všem na těhle bezva stránkách hodně štěstí,pohody a hlavně zdraví a zase zdraví.Dlouho sem jen nakukuji a hledám inspiraci,když nevím co vařit.Musím pochválit,je tu spousta výborných receptů a hodně z nich už jsem vyzkoušela.Zatím s touhle technikou docela bojuji,ale snad se mi podaří nějaký receptík sem přidat.

      Comment


      • #4
        Ahojky Slavko1, děkujeme za přání. Budeme se těšit na receptíky, to je jednoduché. Najedete si na téma do kterého chcete něcopřidat, dáte vytvořit nové téma,tam napíšete název jídla myší si klikne do okýnka, kam napíšete recept a pak dáte dole odeslat.
        přeji hodně úspěchů Ivana M
        Ivana M

        Comment


        • #5
          Pokud můžu, chci se taky připojit.
          Ivanko, hlavně zdraví, ať tě nebolí kolínka a můžeš dál skvěle vařit, zdravíčko i celé tvé rodině a ať to zvládáte i se švagrem.
          Co nejvíc spokojených čtenářů i diváků ( videí ) a co nejméně, nejlépe žádné rejpaly, brouky Pytlíky a chytrolíny.
          Jsem ráda, že jsem našla tyto stránky, jsem tu skoro každý den, jídla jsou super, prima parta a tak to má být.
          Papa.
          anina s.

          Comment

          Pracuji...
          X