Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Adidas Yeezy Boost 350 Korting

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Adidas Yeezy Boost 350 Korting

    Adidas Yeezy Boost 350 Korting


    We zijn nog maar een paar dagen verwijderd van de nieuwste (en de eerste van 2017) adidas Yeezy-release, aangezien de eenvoudigste colorway tot nu toe op 11 februari 2017 zal verschijnen in zowel heren- als peuterseries.
    De Adidas Yeezy Boost 350 Goedkoop Zwart Rood heeft een bijgewerkte Primeknit geweven constructie, een Boost-middenzool over de volledige lengte gecamoufleerd door een dikke zwarte TPU-overlay om de matzwarte esthetiek zo fris mogelijk te houden, terwijl 'SPLY-350'-branding contrasteert in een levendig rood.

    Omdat we uitkijken naar een aantal spannende releases van Kanye West en adidas, hebben we een paar op de radar voor 2022. Getoond, hebben we de Adidas Yeezy Boost 350 Korting 'Onyx' die in de herfst wordt gelanceerd. Als je dichterbij kijkt, wordt deze Adidas Yeezy Boost 350 Heren geleverd met Black Primeknit over het bovenwerk, terwijl de laterale streep de zijkant siert en zich uitstrekt tot aan de hiel. Ten slotte maakt een zwarte ingekapselde Boost-middenzool de look af.

    In tegenstelling tot eerdere Adidas Yeezy Boost 350 Dames, heeft deze adidas Yeezy Boost 350 V2 Black Red colorway een geheel zwart Primeknit-bovenwerk dat de gewaagde streep op het zijpaneel vermijdt. In plaats daarvan contrasteert de 'SPLY-350'-branding op het zijpaneel in een levendige rode vlek. Zelfs het hiellipje is terug, deze keer met het originele rode stiksel als aanvulling op de code aan de zijkant.
Pracuji...
X