Oznámení

Collapse
No announcement yet.

kontrola odeslaných zpráv

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • kontrola odeslaných zpráv

    Pane inženýre, moc děkuju za radu na oblíbené recepty v minulé kolonce. Ještě jsem vám nestačila poděkovat. Ale to není z nezdvořilosti, ale proto, že mám stále nějaký problém s přihlášením. Na notebooku se mi to jakko zázrakem nějakým povedlo, asi s pomocí Boží a Sovětského svazu, ale jak sednu k počítači u ogarů, nemůžu se přihlásit. Nevím proč a je mi to docela blbé otravovat. Neporadil by jste mi prosím?
    Ale já mám ještě jednu prosbu. Když mi příjde soukromá zpráva a já na ni odpovím, nešlo by to nějak kontrolovat. Třeba kolonkou odeslané zprávy. Psala jsem totiž Janině a jí asi ty dvě zprávy nedošly a jak dám odeslat, tak to zmizne a už dál nevím. Asi jsem opravdu velké poleno a hlavně k smíchu ale abych věděla, že se to odeslalo. Tak jak na meilu. Vím, že jsem blbá a otravuju, ale prosím jestli to nejde nebo je to náročné, tak na to neberte zřetel, já se jen chtěla zeptat. Moc moc se omlouvám a děkuji.
    Omlouvám se, mělo to být tento dotaz vdotazech a připomínkách, ale já to zjistila až pozdě, až jsem to dala jako nový příspěvek. Ale už to neumím opravit. Tak to prosím berte s nadhledem. Příště pokud budu otravovat, tak ve správné kolonce. Scarlet
    Last edited by scarlet; 11.07.2009, 18:22.


    ----------------------------------------------------------------------------

    Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
    Voltaire

  • #2
    Ahoj Scarlet,
    Jára je na táboře a Ivanka se snad nebude zlobit, když Ti odpovím.
    Odeslané zprávy najdeš, když klikneš vlevo nahoře na MŮJ PANEL, vyskočí Ti vlevo sloupek a klikneš na BÍLOU ŠIPKU V ŘÁDKU SOUKROMÉ ZPRÁVY.
    Vyjede Ti nabídka...klikneš na ODESLANÉ ZPRÁVY a tam Ti vyjedou tvé odeslané zprávy .

    Comment


    • #3
      Ahojky děvčata. Rendii díky za záskok
      Scarlet, že ti to jde na jednom počítači a na druhém ne, to se zeptám až bude volat.
      Ivana M

      Comment


      • #4
        Šéfko, není zač . Snad jsem to napsala dobře, abych nebyla bita

        Comment


        • #5
          Rendii Úplně nejlíp
          Ivana M

          Comment


          • #6
            Ahojky děvčata. Moc díky Rendi za radu v tvém zastoupení. Holt jsem zkrátka poleno. Já jsem totiž strašně netechnický typ. Jsem jen uživatel počítače. I když se s ním živím, umím jen programy, které potřebuju pracovní - ty jedou samy a ten zbytek jen užívám. Vybočení z normálu znamená volat ogary, proč, že mi to zase nejde. Narozdíl od tvého hodného synka, ale naši jsou v tu chvíli namrčení a hlavně právě ten okamžik vždy nemaj čas. Uč se, povídá ten starší. No šak já mu vytřu zrak!!! Šak počkej, až bude večer chtít nejaků drobnů. Dostane kulový!!! Hlavně Ivanko, ať tě ani nenapadne toho tvojeho chudáka synka peklit na dovolené!! To není tak důležité. Klidně až dojede a bude mít čas. Já počkám!! Dyť zatím možu aspoň na tom notebooku se připojit a to stačí. Pánbu zaplať za ty dary. Dyk on přece chudák za to nemože, že já su blbá a já počkám a ráda.
            Navíc, to máš tak. Sice když se nepřipojím, tak mně to mrzí, obhlížím stránky jako mlsný pes, ale má to výhodu. Jen je přeletím a du neco dělat. Kdežto když se připojím, tak pak čtu celé odpoledne nebo noc, ta by ntak nevadila, ale du spat ve tři ráno, ale za to odpoledne pak nic neudělám, večer mám jazyk na vestě z těch vašich výtvorů, můj nadává, že je trouba studená a já se před váma děvčatama do hlouby duše stydím, jak to pěkně i při tom pokecu zvládáte, ale zároveň i hluboce klaním. No a když du spát nad ránem tak su ráno jak mátoha a je to vto samé. Těžko říct co je lepší. Jen když jsem se nemohla připojit, tak jsem ti nemohla poděkovat za odvahu na další ovocné knedlíky, tentokrát kynuté. Byly skvělé a povedly se. Ostatně jak všechny tvé recepty. Ale o ty knedlíky mi šlo nejvíc, snad kvůli té mamince. Díky, díky.
            Omlouvám se, že jsem tu psala i to, co tu možná nepatří, ale už sem toho honem využila. Ještě jednou Rendi i tobě Ivanko díky za radu. Scarlet.


            ----------------------------------------------------------------------------

            Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
            Voltaire

            Comment


            • #7
              Scarlet, vždyť já taky co nevytáhnu z kluka ohledně počítače a nenapíšu si ti, tak to je jinak konec. Takže teď už umím víc věcí, ale díky jemu. já jsem taky jinak poleno Ivana M
              Ivana M

              Comment


              • #8
                Já jsem taky poleno a protože nemám žádné ogary doma na radu, tak to zkusím a buď se povede nebo nepovede. Zase to má jednu výhodu...nikdo si neťuká na čelo a neobrací oči, co jsem vyvedla

                Comment


                • #9
                  Rendi, jestli ty jsi poleno, tak já jsem ani nevím co. To co umíš je úžasné. Po dlouhé době se mi podařilo přihlásit na pokec a to tablo je naprosto úžasné!!!


                  ----------------------------------------------------------------------------

                  Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
                  Voltaire

                  Comment


                  • #10
                    Scarlet díky, ale já neuměla před třemi lety ani zapnout počítač .
                    A když jsem v únoru 2007 zjistila, že existuje internet a že se musím naučit trochu s počítačem kamarádit...tak bys měla vidět můj "blbníkový sešit".
                    Asi jako, když se holčina učí vařit a píše si, jak se vaří brambory .

                    Comment


                    • #11
                      Skláním přes tebou a hlásím se k tobě do školy. Akorát, že teď nevím. Toto jsou stránky o vaření. Tak nevím, ale nevadí, školu vaření založí Ivanka, bude ředitel, vy paní učitelky, no a já - pedel. Ten je taky důležitej. No ne? A stihnem i ten počítač. No a když budeš hodná paní učitelka, nebudeš se muset na chodbách přezouvat. A já pak budu umět všechny ty krásné fotečky a obrázky co ty a vařít skoro jako Ivanka! Pá. Scarlet


                      ALE VÁŽNĚ. JSEŠ BOREC!!!


                      ----------------------------------------------------------------------------

                      Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
                      Voltaire

                      Comment


                      • #12
                        Tak jo, beru .
                        Ale vážně, když se do toho ponoříš, tak zjistíš, že to zase takové umění není.

                        Comment

                        Pracuji...
                        X