Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Recept na domácí zmrzlinu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Recept na domácí zmrzlinu

    Přidám Vám sem odkaz na výrobu Domácí zmrzliny.
    A rovnou se i zeptám, jestli už někdo zkoušel doma dělat domácí zmrzlinu a má tak s její výrobou nějaký zkušenosti?
    Myslím opravdu zmrzlinu, ne jen zmraženou vodu

  • #2
    Tvarohové nanuky s ovocem

    Dobrý den,
    já jsem zkoušela tvarohové nanuky s ovocem podle tohoto receptu a jen se po nich zaprášilo . Vřele doporučuji.

    Původně odeslal gomanek Zobrazit příspěvek
    Přidám Vám sem odkaz na výrobu Domácí zmrzliny.
    A rovnou se i zeptám, jestli už někdo zkoušel doma dělat domácí zmrzlinu a má tak s její výrobou nějaký zkušenosti?
    Myslím opravdu zmrzlinu, ne jen zmraženou vodu

    Comment


    • #3
      Původně odeslal gomanek Zobrazit příspěvek
      Přidám Vám sem odkaz na výrobu Domácí zmrzliny.
      A rovnou se i zeptám, jestli už někdo zkoušel doma dělat domácí zmrzlinu a má tak s její výrobou nějaký zkušenosti?
      Myslím opravdu zmrzlinu, ne jen zmraženou vodu
      Vyzkoušejte tenhle recept, my ho doma máme odzkoušený a je výborná!

      Comment


      • #4
        Čokoládová zmrzlina

        Suroviny:
        285 ml plnotučného mléka
        30 g kakaa
        150 ml smetany ke šlehání
        50g cukru
        100g čokolády na vaření

        Postup:
        Mléko s cukrem přivedeme k varu a poté do něj vmícháme na kousky nalámanou čokoládu a prosáté kakao.
        Poté směs sejmeme z plotny a mícháme až do úplného rozpuštění čokolády.
        Necháme vychladnout, smetanu našleháme a vmícháme ji do chladného čokoládového krému.
        Poté vše vlijeme do vhodné nádoby a dáme zamrazit. Během mražení je vhodné zmrzlinu promíchávat.
        Zhruba po 5-ti hodinách je zmrzlina připravená k servírování.
        Iva4

        Comment


        • #5
          Jahodová zmrzlina




          30 dkg čerstvých jahod
          13 dkg krystalového cukru
          1 lžíce citrónové šťávy
          150 ml smetany
          50 ml mléka

          Jahody rozmixujeme, přidáme ostatní přísady a zamícháme.
          Pokud máme výrobník zmrzliny, vše nalijeme do výrobníku a zamrazíme.Click image for larger version

Name:	jahodová zmrzlina.jpg
Views:	1
Size:	139.2 KB
ID:	144009
          Iva4

          Comment


          • #6
            Ivčo, už mám uloženo. Hlavně jahodovou pro vnoučka. Já dávám směs na zmrzlinu, nebo dřeň do širší plast. dozy a každou 1/2 hod. prošlehám metličkou, je pěkně krémová. Díky za recepty
            Renata

            Comment


            • #7
              Stejně nejlepší zmrzlina je točená a nejlepší nanuk je Míša
              Rád vařím, ale především rád sportuji.

              Comment

              Pracuji...
              X