Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sušák na prádlo (bez vrtání)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Sušák na prádlo (bez vrtání)

    Hezký den všem,
    před dvěma roky jsme si v našem bytě vyměnily stará, po dvaceti letech nefunkční, okna za výkřik posledních let, okna plastová. U starých oken byly sušáky na prádlo, nevzhledné leč funkční, které udělal předchozí majitel "kutil domácí". Použít tyhle staré sušáky do nových oken vyžadovalo masivní vrtání do okenních rámů, a to jsme nechtěli! Proto jsem se jal vyhledávat na internetu nějakou vhodnou náhradu. Na stránkách www.bagio.cz je pražská společnost, která vyrábí přesně to co jsem hledal. Systém je velmi jednoduchý, do oken se nevrtá, a v případě potřeby lze kdykoliv okna dát do původního stavu, tak že není nic poznat! Na webu téhle společnosti je vše názorně a dopodrobna ukázáno, proto není nutné, abych zde vše popisoval. Do 14-ti dnů od potvrzení objednávky mi přišel balík, pečlivě zabalený a se vším co je potřeba. I úplný "nešika" to dá do funkčního stavu, je to jednoduché. Byla nám poskytnuta asi 14-ti denní zkušební doba, kdy je možno výrobek vrátit. Po téhle době mi zástupce společnosti zavolal a zeptal se, jak jsme s výrobkem spokojeni. Když jsem jej ujistil, že je vše v pořádku, během několika dnů mi přišla faktura, kterou jsem zaplatil. To je vše. Mohu jen dodat, že po dvou letech je sušák jako, když byl nový a jsme s ním velmi spokojeni.
    Last edited by ; 28.10.2009, 12:52.

  • #2
    Zdravím, mám ten samý sušák od jara, sice od firmy Pragotherm ( tato firma dělala zateplení domu ) cena je v podstatě stejná jako u fy Bagio. Se sušákem jsem moc spokojená, upevňuje se do otvorů v rámu plast. okna ( vyndají se umělohmotné záslepky ) unese 30 kg. Mohu jen doporučit !

    Comment


    • #3
      Petře, už jsem stránky prošmejdila a jsou tam docela pěkný a užitečný věcičky. Zrovna jsem koukala na držák na satelit a i to zábradlí se mě docela líbí. Budu to muset ukázat mladýmu, možná, že by se mu to zábradlí taky líbilo a nemusel by se sním dělat.
      Věrka.

      Comment


      • #4
        Věrko, to máš pravdu. Dnes se prostě některé věci nevyplatí dělat kutilským způsobem. Ne, že bych měl něco proti kutilům! Ale když si člověk spočítá čas strávený prací a cenu materiálu tak se to nevyplácí. Navíc úroveň zpracování u těch sušáků je bezvadná a materiál je prvotřídní ( eloxovaný hliník potažený velmi odolným plastem). Odpadá natírání a údržba je jen to, když manželka sušák otře vlhkým hadrem před věšením prádla.
        Last edited by ; 28.10.2009, 19:32.

        Comment


        • #5
          PETŘE je to paráda manžel truhlíky přidrátovává ale tohle je super,díky za informaci
          MARUŠKA

          Comment

          Pracuji...
          X