Zdravím, mam otazku. Fermentujete někdo potraviny pro jejich uchovani? Pěstujeme doma různé druhy zeleniny, např. zelí a okurky, které by se daly fermentovat (kvasit). Jak to vše vždycky vyroste najednou tak to pak vůbec nestíháme jíst a spotřebovat. Máte s tím někdo zskušenost? Tady https://www.probia.cz/2021/05/31/fermentace/ píší že fermentované potraviny mají i skvělý vliv na naše zdraví. Je to pravda? o to víc bych se tomu ráda začala věnovat. Nemáte nějaký návod nebo byste se semnou podělili o zkušenosti?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Fermentace potravin
Collapse
X
-
Myslím, že i toto je způsob konzervace zeleniny. Můžete je zkvasit a dát tunnel rush do lednice, abyste je postupně snědli
-
I see that they often ferment but don't know how to do it, you can use the freeze-drying fleeing the complex method to preserve it
Comment
-
Ano, lidé často používají fermentaci potravin ke konzervaci a využití zeleniny, kterou si vypěstují doma. Fermentace je přirozený proces, při kterém bakterie, houby nebo jiné mikroorganismy přeměňují potraviny na přírodní přísady, které udržují potraviny déle udržitelné a konzervované. The Password Game
Comment
Comment