Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Fermentace potravin

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Fermentace potravin

    Zdravím, mam otazku. Fermentujete někdo potraviny pro jejich uchovani? Pěstujeme doma různé druhy zeleniny, např. zelí a okurky, které by se daly fermentovat (kvasit). Jak to vše vždycky vyroste najednou tak to pak vůbec nestíháme jíst a spotřebovat. Máte s tím někdo zskušenost? Tady https://www.probia.cz/2021/05/31/fermentace/ píší že fermentované potraviny mají i skvělý vliv na naše zdraví. Je to pravda? o to víc bych se tomu ráda začala věnovat. Nemáte nějaký návod nebo byste se semnou podělili o zkušenosti?
    Co je to fermentace? Jaký má vliv na naše zdraví? Je fermentace dobrým zdrojem probiotik? Které jsou ty nejlepší fermentované potraviny? ▷ Přečtěte si odpovědi.

  • #2
    Myslím, že i toto je způsob konzervace zeleniny. Můžete je zkvasit a dát tunnel rush do lednice, abyste je postupně snědli

    Comment


    • #3
      I see that they often ferment but don't know how to do it, you can use the freeze-drying fleeing the complex method to preserve it

      Comment


      • #4
        Fermenting food to keep it longer requires culinary experts Drift Boss

        Comment


        • #5
          Ano, lidé často používají fermentaci potravin ke konzervaci a využití zeleniny, kterou si vypěstují doma. Fermentace je přirozený proces, při kterém bakterie, houby nebo jiné mikroorganismy přeměňují potraviny na přírodní přísady, které udržují potraviny déle udržitelné a konzervované. The Password Game

          Comment

          Pracuji...
          X