Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Zavarovani kvetaku
Collapse
X
-
Jsem zvedav s cim prijdes, nekteri jsou tady barvoslepy a nevi co je bila barva, dulezita a podstatna zasada je ta , co je to za kvetak ? Neco jineho bude kdyz budes delat kvetk od ceskeho pestitele - treba Litomericko, a neco jineho bude kvetak z marketu oznacovan taky jako cesky a zpravidla se jedna o humus a sragoru ktera navic jeste pekne smrdi a pachne po nejakem hnoji.
Leave a comment:
-
právě se chystám zavařit květák a kamarádka mě upozornila, že do něj musím cosi přidat aby zůstal bílý,ale nevzpomněla si na to co přidat,tak to do zítra snad zjistí,tak jestli to zjistím ráda se o tuto zásadní infrmaci podělím tak kdo může, počkeje renulda
Leave a comment:
-
maruška - chutnat ti muze, ale napsal jsem jasne , nekupuji produkty ktere jsou vyrobeny pro market, jedna se o sunt smejd, jedovatost, predevsim suroviny Polsko Cina coz je jeden velkej hnuj, slusne receno jeden velky humus, oblbovani zakazniku a predevsim pouze zisky pro market.
Leave a comment:
-
Já v něm zavařuju 10 let znojemské okurky a nemají chybu!!Škoda že nemůžu poslat na ochutnání.
Leave a comment:
-
Lák jsem dala do receptů, mám jej od tchýně, ta jej má zase od své tchýně a nám moc chutná. Používám na vše.
http://forum.ekucharka.net/lak-na-za...186#post101651
Jo a byla jsem dnes vTescu, květák vyprodán, tak se podívám v pátek. Chtěla bych to zase zkusit.
Leave a comment:
-
Renata - jsem zvedav na ten recept, hned budu mit inspiraci na sezonu.
Leave a comment:
-
maruška - ten nalev jsem v kauflande videl, ale ze zasady nekupuji co je vyrobeno pro market, vim o tom svoje, domaci recept je mi milejsi a hlavne chutnejsi.
Leave a comment:
-
Já zavařuju do tohoto nálevu:http://galerie.ekucharka.net/showpho...-c3-ad&cat=518
Popis máš pod obrázkem,dostane se koupit v Kauflandě v ČR a vydrží ti hodně dlouho v zásobě.
Leave a comment:
-
No nevím, jestli vydrží měsíc. Až bude dnes chvilka, vložím recept.
Janinka přeložila, to znamená, že si uvařím více láku a studený uchovávám v pet lahvích, vydrží dlouho a mám vždy po ruce. Třeba na utopence, pečenáče atd....
Leave a comment:
-
Tak Kazu, v Tescu budou mít květák v akci, tak vyzkouším, lák mám ve forotě, tak to bude jednoduchý. Ale asi bude čas až v pátek.
Leave a comment:
-
Renata - zkusim a pak dam vedet jak jsem dopad, presto budu hledat dal, asi mas pravdu, ze tam bude zrejme ecko ktere byt na skodu vubec menusi.
Leave a comment:
-
Kazu, mě právě dodatečně řekla teta, že jen krátce povařit ve vodě, neosolené a rychle zchladit. Je pravda, že švagrová dělá sterilizované zelí v nálevu a barva taky není bílá. Tuším, že v konzervárnách bude působit nějaká chemie. Asi to bude chtít si přečíst na kupovaném složení.
Leave a comment:
Leave a comment: