Bryndza v kelímku 100 g, máslo 7O g mletá červená paprika, sůl, pepř, mletý kmín,2 sardelky / nebo sardelová očka , v nejhorším případě pasta/ cibule, hořčice, pivo
Bryndzu důkladně promícháme s máslem, opepříme, osolíme, přisypeme mletou papriku a mletý kmín, dále cibulku nakrájenou na droboučko, rovněž tak sardelky, lžičku hořčice, osolíme, opepříme, naředíme troškou piva... ne hořkého, jako je Plzeň. Necháme uležet,.
Bryndzu důkladně promícháme s máslem, opepříme, osolíme, přisypeme mletou papriku a mletý kmín, dále cibulku nakrájenou na droboučko, rovněž tak sardelky, lžičku hořčice, osolíme, opepříme, naředíme troškou piva... ne hořkého, jako je Plzeň. Necháme uležet,.