Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rýžový srnčí hřbet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Rýžový srnčí hřbet

    RÝŽOVÝ SRNČÍ HŘBET


    Click image for larger version

Name:	nákyp řez.jpg
Views:	1
Size:	134.3 KB
ID:	147767Click image for larger version

Name:	nákyp vcelku.jpg
Views:	1
Size:	131.5 KB
ID:	147766

    Potřebujeme:

    1 l mléka1 vanilkový pudink
    200 g cukr krystal
    200 g rýže
    1 vanilkový cukr
    kompotované ovoce podle chuti (meruňky, jahody, švestky, třešně, maliny, drobné ovoce může být i čerstvé)

    Postup:


    Z 500 ml mléka,pudinkového prášku a poloviny cukru uvaříme hustý pudink.Vlijeme jej do formy srnčí hřbet (vypláchnout studenou vodou).Položíme ovoce. Z 500 ml mléka,rýže,cukru a vanilkového cukru uvaříme hustou kaši,kterou horkou navrstvíme na ovoce a jemně přitlačíme. Dáme do chladničky vychladnout (nejlepší je připravit den dopředu).Potom srnčí hřbet vyklopíme,ozdobíme šlehačkou a čokoládou nebo polijeme ovocnou omáčkou.

    Dobrou chuť
    ZDENY
Pracuji...
X