9 bílků, 9 plž cukru,špetka soli ušleháme sníh, přidáme -3 plž ořechy mleté,3 plž pol. mouky,3 plž strouhanky,1,5 plž oeje,1/2 prdp,lehce zamícháme . Pečící papír ustřihnem vetší a zmačkáme rozložíme na plech a potřeme olejem - 2 hrsti -vlašské ořechy nasekáme na hrubo nebo nalámeme ruce a naházíme na papír s olejem,na to nalijeme těsto a upečeme. Po upečení necháme tochu schladnout - obrátíme a sundáme papír - potřeme nutelou a lžící klademe střídavě světlý a tmavý krém,uhladíme posypeme kakaem ozdobně
vzemu ku staré záclony a položím na krém a posypu kakaem záclonu sundám a má tam hezký vzor. Krém 1l.mléka ,2+1/2 van. pudinku 9 žloutků (nemusejí se dát )uvařit kaši,vychladit - ušlehat 9 plž cukru 30 dkg másla udělat krém polovina ochutit kakaem nebo čokoládou a nebo nutelou.
Tyto řezy dělali na slovenské TV mě zaujali tak jsem je zkusila a mějí veliký uspěch ,dělám je když mám navíc bílky možná ten krém se žloutkama je lepší
vzemu ku staré záclony a položím na krém a posypu kakaem záclonu sundám a má tam hezký vzor. Krém 1l.mléka ,2+1/2 van. pudinku 9 žloutků (nemusejí se dát )uvařit kaši,vychladit - ušlehat 9 plž cukru 30 dkg másla udělat krém polovina ochutit kakaem nebo čokoládou a nebo nutelou.
Tyto řezy dělali na slovenské TV mě zaujali tak jsem je zkusila a mějí veliký uspěch ,dělám je když mám navíc bílky možná ten krém se žloutkama je lepší