Bábovka z Margot čokolády
2 žloutky
1 1/4 l hrnek cukru
1x 250 ml šlehačka
1 sklenička asi 200 ml vlahého mléka
2 čokolády Margot velké nastrouhat na hrubém struhadle
2 hrnky polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
ze 2 bílků tuhý sníh
Pečeme ve vymazané a vysypané formě na 200 stupňů a po 10 minutách stáhneme na 170.
2 žloutky
1 1/4 l hrnek cukru
1x 250 ml šlehačka
1 sklenička asi 200 ml vlahého mléka
2 čokolády Margot velké nastrouhat na hrubém struhadle
2 hrnky polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
ze 2 bílků tuhý sníh
Pečeme ve vymazané a vysypané formě na 200 stupňů a po 10 minutách stáhneme na 170.