PIŠKOTOVÝ KORPUS:
3 vejce
špetka soli
90 g cukru
120 g polohrubé mouky
KRÉM:
1 balíček vanilkového pudinku
2 lžíce cukru
400 ml mléka
OBLOŽENÍ:
800 g červeného bobulového ovoce
1 balíček žeiatinové dortové polevy
1 lžíce cukru
MIMO TO:
150 g mandlových lupínků
1. Troubu předehřejeme na 180 °C (horkovzdušnou na 160 °C). Z vajec, soli a cukru ušleháme hustý krém. Vmícháme mouku. Těstem naplníme rozevírací formu o průměru 26 cm, kterou jsme vyložili papírem na pečení. Pečeme 25 - 30 minut.
2. Podle návodu připravíme pudink z prášku, cukru a mléka. Mícháme do vychladnutí a dortový plát jím potřeme.
3. Bobulové ovoce přebereme, omyjeme a rozdělíme na krém. Žeiatinovou polevu připravíme s cukrem podle návodu na obalu. Trochou polevy potřeme okraje dortu a zbytkem zalijeme ovoce.
4. Mandlové lupínky přitiskneme k okraji dortu. Povrch ozdobíme kiwi, karambolou a mangem.
3 vejce
špetka soli
90 g cukru
120 g polohrubé mouky
KRÉM:
1 balíček vanilkového pudinku
2 lžíce cukru
400 ml mléka
OBLOŽENÍ:
800 g červeného bobulového ovoce
1 balíček žeiatinové dortové polevy
1 lžíce cukru
MIMO TO:
150 g mandlových lupínků
1. Troubu předehřejeme na 180 °C (horkovzdušnou na 160 °C). Z vajec, soli a cukru ušleháme hustý krém. Vmícháme mouku. Těstem naplníme rozevírací formu o průměru 26 cm, kterou jsme vyložili papírem na pečení. Pečeme 25 - 30 minut.
2. Podle návodu připravíme pudink z prášku, cukru a mléka. Mícháme do vychladnutí a dortový plát jím potřeme.
3. Bobulové ovoce přebereme, omyjeme a rozdělíme na krém. Žeiatinovou polevu připravíme s cukrem podle návodu na obalu. Trochou polevy potřeme okraje dortu a zbytkem zalijeme ovoce.
4. Mandlové lupínky přitiskneme k okraji dortu. Povrch ozdobíme kiwi, karambolou a mangem.