Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Tilápie s bylinkovou omáčkou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Tilápie s bylinkovou omáčkou

    Na 2 porce:
    3 filety tilápie pokapeme citr.šťávou, potřeme nasekanými bylinkami(citr.tymián,petržel.nať, kopr), sůl, bílý pepř. Můžeme použít koření Ryby-Vitana.
    Na rozpáleném oleji napůl s máslem osmahneme filety a udržujeme v teple.
    Na lžíci oleje osmahneme najemno nasek. 1/2 menší cibule, 1 stroužek česneku, přidáme smetanu, chvilku povaříme, přidáme bylinky dle chuti (petrželka, tymián nebo kopr),lžičku plnot. hořčice, dochutíme (sůl, kurkuma nebo kari, bílý pepř, kdo používá Vegetu a pod.)
    Podáváme s jakoukoliv úpravou brambor.
    Já tentokrát s teplým br. salátem.
    Attached Files
    Last edited by Alena Jankova; 23.10.2010, 17:22.
    Alena J
Pracuji...
X