Na 2 porce:
3 filety tilápie pokapeme citr.šťávou, potřeme nasekanými bylinkami(citr.tymián,petržel.nať, kopr), sůl, bílý pepř. Můžeme použít koření Ryby-Vitana.
Na rozpáleném oleji napůl s máslem osmahneme filety a udržujeme v teple.
Na lžíci oleje osmahneme najemno nasek. 1/2 menší cibule, 1 stroužek česneku, přidáme smetanu, chvilku povaříme, přidáme bylinky dle chuti (petrželka, tymián nebo kopr),lžičku plnot. hořčice, dochutíme (sůl, kurkuma nebo kari, bílý pepř, kdo používá Vegetu a pod.)
Podáváme s jakoukoliv úpravou brambor.
Já tentokrát s teplým br. salátem.
3 filety tilápie pokapeme citr.šťávou, potřeme nasekanými bylinkami(citr.tymián,petržel.nať, kopr), sůl, bílý pepř. Můžeme použít koření Ryby-Vitana.
Na rozpáleném oleji napůl s máslem osmahneme filety a udržujeme v teple.
Na lžíci oleje osmahneme najemno nasek. 1/2 menší cibule, 1 stroužek česneku, přidáme smetanu, chvilku povaříme, přidáme bylinky dle chuti (petrželka, tymián nebo kopr),lžičku plnot. hořčice, dochutíme (sůl, kurkuma nebo kari, bílý pepř, kdo používá Vegetu a pod.)
Podáváme s jakoukoliv úpravou brambor.
Já tentokrát s teplým br. salátem.