Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rybí karbanátky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Rybí karbanátky

    Do kastrolu si dáme vařit rybu do slané vody.Až je měkká,nechám vychladnout.
    Dále potom rybu oberu od kosti,umelu,přidám suroviny ,podle množství masa,
    vejce,trochu mléka,strouhanku, nebo namočenou housku v mléce, kterou pak hodně vymačkám,já ještě přidávám i trochu hr.mouky asi 2PL a pokud by maso bylo hodně tuhé,tak přidávám ještě trochu mléka, česneku dávám hodně, na jemno nakrájenou cibuli,trochu koření harmonie chuti ,nebo vegetu a koření na ryby.Ochutnám a pokud je to málo slané,tak ještě dosolím,dobře promíchám,udělám placičky,obalím ve strouhance a peču na oleji.

    Jako přílohu dělám bramborovou kaši,ale jsou výborné i s chlebem třeba k večeři.
    ANIČKA A

Pracuji...
X