Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ryba s citronovou omáčkou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Ryba s citronovou omáčkou

    LOSOS,FILÉ,
    máslo
    mouka
    smetana
    1 citron
    med
    sůl

    Kousky lososa nebo filé či jiné kousky ryby opečeme na másle asi 5 minut z každé strany - dáme do tepla
    Z másla a mouky uděláme světlou jíšku
    zalejeme smetanou ,
    přidáme nastrouhanou citr.kůru z poloviny citronu
    povaříme osolíme
    dáme lžičku medu a šťávu z poloviny citronu.
    Dochutíme dle chuti.
    Na talíř dáme opečené kousky ryby,přelijeme citronovou omáčkou
    Podáváme s vařeným bramborem či bramborovou kaší.
    MARUŠKA
Pracuji...
X