Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kuracia pečeň s marhuľou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kuracia pečeň s marhuľou

    Kurciu pečeň /30-40dkg/ umyjeme, osušíme, obalíme v hladkej múke. Na horúcom oleji sprudka osmažíme dochrumkava, a odložíme do tepla, osolíme a okoreníme.
    Do výpeku pridáme nadrobno pokrájanú oravskú/akú máme, ale je dobré, prerastanú slaninu ,2 tenké plátky, pokrájané na kocky, alebo rezančeky/,2 cibule na mesiačiky pokrájanú, 2 na mesiačiky pokrájané marhule z kompótu a 4 lyžice šťavy z kompótu. Krátko zarestujeme a všetko jemne premiešame.
    Na tanier dáme porciu zemiakovej kaše a okolo zmes z kuracej pečene, cibule a marhúľ.
Pracuji...
X