Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kovbojské kotlety

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kovbojské kotlety

    Přísady:
    Vepřové kotlety, hladká mouka, olej, cibule, česnek, čerstvá majoránka, pepř, sůl.

    Postup:
    Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. Obalíme je v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji. Olej by měl být dostatečně rozpálený, aby kotlety získaly správnou barvu a mouka se zcela zapekla. Během pečení si připravíme napařovací síto a hrnec s vroucí vodou. Síto hustě poklademe kolečky cibule, na ně dáme opečené kotlety a zasypeme jemně sekaným česnekem a rozemnutou majoránkou. Necháme v páře dojít asi půl hodiny. Podáváme nejlépe s opečenými bramborami.
Pracuji...
X