Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Bůček pečený s marinádou (jogurt+křen)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Bůček pečený s marinádou (jogurt+křen)

    Z vepřového bůčku nakrájíme podélné plátky o síle 1 - 1,5 cm, osolíme, lehce okořeníme bílým pepřem a potřeme marinádou-
    -jogurt + strouh. křen v poměru 2 : 1 (já jsem dala 1 jogurt a 1 lehkou zakys.smetanu).
    (Na 900 g bůčku jsem měla cca 500g jogurtu se zakyskou)
    Stočíme do roládek, zajistíme párátkem proti rozmotání, narovnáme do pekáčku, potřeme zbylou marinádou a pečeme
    při teplotě 180° do růžova a změknutí. Během pečení dle potřeby podléváme.
    Podáváme s vařeným bramborem, hodí se k tomu červená řepa i zelný salát s křenem a mrkví.

    Tento recept je od Pavly Homolkové od Brna.Click image for larger version

Name:	IMG_2055.jpg
Views:	1
Size:	47.3 KB
ID:	147505
    Alena J
Pracuji...
X