Recept je od Věruše, ale neumí ho sem vložit tak jsem to překopčila
Do rozpáleného oleje vložím na plátky pokrájené hovězí maso (zadní, roštěnky). Necháme zatáhnout, osolíme, opepříme, podlijeme troškou vody a přidáme 1 masox nebo 1 kostku VÝVAR od Knorra (je lepší) a dusíme. Měla by to být jen šťáva, ne omáčka !! Po chvilce přidáme na plátky (cca 1 cm) nakrájený syrový celer. Celer nakrájíme na čtvrtky a čtvrtky pak na plátky. Přidáme k masu a společně dusíme, až to bude měkké. Kdyby se celer trošku rozvařil, není to vůbec na škodu. Když tam bude víc vody, necháme jí vyvařit do té šťávičky. Během vaření to tedy hlídáme, aby se to nepřipálilo. Výborné to je právě s bramborovým knedlíkem.
Do rozpáleného oleje vložím na plátky pokrájené hovězí maso (zadní, roštěnky). Necháme zatáhnout, osolíme, opepříme, podlijeme troškou vody a přidáme 1 masox nebo 1 kostku VÝVAR od Knorra (je lepší) a dusíme. Měla by to být jen šťáva, ne omáčka !! Po chvilce přidáme na plátky (cca 1 cm) nakrájený syrový celer. Celer nakrájíme na čtvrtky a čtvrtky pak na plátky. Přidáme k masu a společně dusíme, až to bude měkké. Kdyby se celer trošku rozvařil, není to vůbec na škodu. Když tam bude víc vody, necháme jí vyvařit do té šťávičky. Během vaření to tedy hlídáme, aby se to nepřipálilo. Výborné to je právě s bramborovým knedlíkem.