Našla jsem to na netu a upravila.
Potřebujeme : plátky roštěnek,sůl, pepř, cibuli, KŘENOVOU HOŘČICI, vejce, slaninu, okurku,párek,kořenovou zeleninu,Worcester,bobkový list, nové koření, celý pepř.Tuk.
Plátky roštěné rozklepe, začínáme vždy od středu, osolíme, opepříme, potřeme křenovou hořčicí, nandáme, čtvrtku vejce, kousek kys.okurky, kousek anglické slaniny v celku ,kousek párku. Svineme, upěchujeme, zajistíme jehlicí nebo provázkem / já obojí/
Do pekáčku dáme sádlo, nebo olej, rozškvaříme slaninu, nasypeme hodně cibule nakrájené na půlkolečka, osmahneme, pak přidáme maso a necháme prudce zatahnout ze všech stran.
Nasypeme mrkev, celer, petržel,/ ne moc, stačí jedna mr, jedna petr, kousek celeru /to vše nakrájené na kousky, přidáme bobkový list, nové koření, celý pepř, podlejeme vývarem, nebo vodou, přiklopíme a v troubě pečeme přikryté do měkka.
Asi 1,5 hod., ke konci odkryjeme a dopečeme zprudka.Případně během pečení podlejeme.
Maso vyndáme a omáčku rozmixujeme přímo v hrnci. Dochutíme hořčicí, pepřem, Worcesterem.Omáčka musí mít říz. Pokud pak ještě podlejete a chcete více omáčky, zahustěte jíškou.
Potřebujeme : plátky roštěnek,sůl, pepř, cibuli, KŘENOVOU HOŘČICI, vejce, slaninu, okurku,párek,kořenovou zeleninu,Worcester,bobkový list, nové koření, celý pepř.Tuk.
Plátky roštěné rozklepe, začínáme vždy od středu, osolíme, opepříme, potřeme křenovou hořčicí, nandáme, čtvrtku vejce, kousek kys.okurky, kousek anglické slaniny v celku ,kousek párku. Svineme, upěchujeme, zajistíme jehlicí nebo provázkem / já obojí/
Do pekáčku dáme sádlo, nebo olej, rozškvaříme slaninu, nasypeme hodně cibule nakrájené na půlkolečka, osmahneme, pak přidáme maso a necháme prudce zatahnout ze všech stran.
Nasypeme mrkev, celer, petržel,/ ne moc, stačí jedna mr, jedna petr, kousek celeru /to vše nakrájené na kousky, přidáme bobkový list, nové koření, celý pepř, podlejeme vývarem, nebo vodou, přiklopíme a v troubě pečeme přikryté do měkka.
Asi 1,5 hod., ke konci odkryjeme a dopečeme zprudka.Případně během pečení podlejeme.
Maso vyndáme a omáčku rozmixujeme přímo v hrnci. Dochutíme hořčicí, pepřem, Worcesterem.Omáčka musí mít říz. Pokud pak ještě podlejete a chcete více omáčky, zahustěte jíškou.