Čína pro babičku
600 g hrubě mletého vepřového masa, 1 velký pórek, sůl, pepř, čubrica, ústřicová omáčka, žampiony, 2 stroužky česneku, olej.
Na olej dáme pomleté maso, ½ pórku, žampiony malinko osolíme, popepříme a přidáme čubricu a necháme dusit. Když je potřeba podlijeme trochou vody.Když je maso skoro hotové, přidáme druhou půlku pórku a na plátky nakrájený česnek a necháme dodělat. Na konec dochutíme ústřicovou omáčkou a solí..Pokud budete chtít víc šťávy, zahustí se škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Nechá se krátce povařit.
Podává se s rýží.
600 g hrubě mletého vepřového masa, 1 velký pórek, sůl, pepř, čubrica, ústřicová omáčka, žampiony, 2 stroužky česneku, olej.
Na olej dáme pomleté maso, ½ pórku, žampiony malinko osolíme, popepříme a přidáme čubricu a necháme dusit. Když je potřeba podlijeme trochou vody.Když je maso skoro hotové, přidáme druhou půlku pórku a na plátky nakrájený česnek a necháme dodělat. Na konec dochutíme ústřicovou omáčkou a solí..Pokud budete chtít víc šťávy, zahustí se škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Nechá se krátce povařit.
Podává se s rýží.