Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Králík po šumavsku

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Králík po šumavsku

    POTŘEBNÉ PŘÍSADY

    Potřebujeme králíka a pokud u vás v rodince někdo králičí nemusí, nebojte se do pekáče přidat kuřecí stehna- čtvrtky, Večer si připravíme marinádu, aby maso bylo ponořené. Rozpis je na 1 králíka. **Do pekáče ve kterém budeme péct nalijeme: * **700 ml vody ***Ani ne půl deci oleje*** 8 stroužků česneku - propasírovaných ***6 lžic obyčejné hořčice ***3 lžičky mleté papriky*** 2 lžičky kari ***sůl pepř

    POSTUP PŘÍPRAVY

    Osolte víc než jste zvyklé, maso sůl vstřebá. A tohle všechno rozmíchat třeba metličkou. Maso dát do marinády a necháme přes noc v chladu. Péct na 180stup. než změkne.

    Dělala jsem přesně podle receptu, příště uberu lžičku kari, na nás to bylo moc. Jinak dobrota, příloha bramborový knedlík.

    Recept je z mimibazaru, no už si nepamatuji jméno. Tímto za receptík děkuji.
    Renata
Pracuji...
X