Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Zapékané brambory s masem v římském hrnci

    Zapékané brambory s masem v římském hrnci

    1200 g syrových brambor, 750 g plecka, 3 mrkve, 2 větší cibule, olivy, sůl nebo vegeta , pepř, 100 g anglické slaniny.
    Na dno římského hrnce dáme na plátky nakrájenou cibuli, posypeme vegetou a opepříme. Na cibuli přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Brambory, mrkev oloupeme. Nakrájíme na větší kostky a mrkev plátky. Maso nakrájíme na kostky velké asi jako na guláš. Vše dáme na cibuli, posypeme vegetou nebo osolíme, opepříme, přidáme olivy, přikryjeme vrchním dílem hrnce a dáme do studené trouby péct asi na 1,5 hod.
    Attached Files
    Jana H.
Pracuji...
X