Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Dušené vepřové na provensálském koření

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Dušené vepřové na provensálském koření

    Dušené vepřové na provensálském koření

    750 g vepřového plecka, 200 g žampiónů, 4 – 5 větších rajčat, 300 g nahrubo nastrouhané cukety na zahuštění, 2 zakysané malé smetany, 1 PL provensálského koření, sůl, pepř, olej, 1 větší cibule, 100 ml červeného vína.

    Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, popepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé kostičky nakrájená rajčata, na plátky nakrájené žampióny, přidáme cuketu, víno a provensálské koření. Dusíme doměkka. Na závěr zamícháme smetanu a ještě chvilku podusíme .
    Jako příloha – dušená rýže.
    Attached Files
    Jana H.
Pracuji...
X