Ingredience: 375 g předního hovězího, 40 g rostlinného tuku, 100 g cibule,
7.5 g mleté papriky, sůl, mletý pepř, 20 g rajčatového protlaku, kmín, 2.5 dl vývaru, 100 g brambor, 1 stroužek česneku, majoránka, 25 g slaniny, 50 g žampiónů, 50 g papriky, 37.5 g nakládaných okurek
Postup: Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložíme nakrájené maso, za stálého míchání osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme protlak a kmín. Zalijeme vývarem a dusíme téměř do změknutí, přidáme na kostky nakrájené brambory, utřený česnek a majoránku. Chvíli dusíme, přidáme na slanině orestované nakrájené houby, na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájená rajčata a okurky. Vše krátce povaříme.
Zkopír. z emailu.
7.5 g mleté papriky, sůl, mletý pepř, 20 g rajčatového protlaku, kmín, 2.5 dl vývaru, 100 g brambor, 1 stroužek česneku, majoránka, 25 g slaniny, 50 g žampiónů, 50 g papriky, 37.5 g nakládaných okurek
Postup: Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložíme nakrájené maso, za stálého míchání osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme protlak a kmín. Zalijeme vývarem a dusíme téměř do změknutí, přidáme na kostky nakrájené brambory, utřený česnek a majoránku. Chvíli dusíme, přidáme na slanině orestované nakrájené houby, na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájená rajčata a okurky. Vše krátce povaříme.
Zkopír. z emailu.