Ingredience: 1 kg hovězího masa, 1 kg těstovin, 250 g tvrdého sýra
Postup: Z masa připravíme klasický guláš, ale bez zahuštění. Dáme vařit těstoviny, ty připravíme běžným způsobem. Mezitím nastrouháme tvrdý sýr. Polovinu tohoto sýra promícháme s uvařenými těstovinami. Těstoviny vsypeme do guláše, vše promícháme.
Tuto směs nalijeme do pekáče a posypeme zbytkem sýra. Zapékáme tak půl hodinky při mírné teplotě, až sýr dostane tu správnou zlatavou barvu.
Na talíři můžeme ozdobit tatarskou omáčkou. ( )
Zkopír. z emailu.
Postup: Z masa připravíme klasický guláš, ale bez zahuštění. Dáme vařit těstoviny, ty připravíme běžným způsobem. Mezitím nastrouháme tvrdý sýr. Polovinu tohoto sýra promícháme s uvařenými těstovinami. Těstoviny vsypeme do guláše, vše promícháme.
Tuto směs nalijeme do pekáče a posypeme zbytkem sýra. Zapékáme tak půl hodinky při mírné teplotě, až sýr dostane tu správnou zlatavou barvu.
Na talíři můžeme ozdobit tatarskou omáčkou. ( )
Zkopír. z emailu.