Oznámení

Collapse
No announcement yet.

pivovarsky gulas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • pivovarsky gulas

    600 g zadního hovězího, nakrájeného na kostky
    2 cibule, nakrájené nadrobno
    2 lžíce sádla
    4 stroužky rozdrceného česneku
    2 dl piva
    2 dl vody
    1 zelená paprika, nakrájená na nudličky
    1 lžíce hladké mouky
    1 lžička sladké papriky
    2 lžíce nastrouhaného tvrdého sýra
    sůl a pepř
    Na pánvi rozpálíme sádlo, na něm osmahneme cibuli dozlatova. Přidáme maso a zprudka opečeme, asi 3 minuty. Přidáme mouku, dobře zamícháme a další 3 minuty opékáme. Osolíme, přidáme česnek, pepř, papriku, vodu a pivo. Slěs přivedeme do varu apod poklicí dusíme asi 1 hodinu, až je maso měkké. Přimícháme papriku, ještě 5 minut povaříme. Podáváme posypané strrouhaným sýrem.jak kdo chce
    Attached Files
Pracuji...
X