Zapečená krkovička v římském hrnci
4 plátky krkovičky, 900 g brambor, 3 velké cibule, 1 červená kapie, 2 nožičky klobásy, 1 Tatra mléko v plechovce, sůl, pepř.
Cibuli nakrájíme na plátky, krkovičku naklepeme, osolíme a popepříme, brambory oloupeme a spolu s klobásou nakrájíme na plátky. Na dno římského hrnce dáme cibuli, na ni dáme brambory a klobásu, na nudličky nakrájenou kapii , osolíme, popepříme a promícháme. Na brambory dáme krkovičku a zalijeme Tatrou a dáme do studené trouby péct. Pečeme asi 1,5 hodiny
4 plátky krkovičky, 900 g brambor, 3 velké cibule, 1 červená kapie, 2 nožičky klobásy, 1 Tatra mléko v plechovce, sůl, pepř.
Cibuli nakrájíme na plátky, krkovičku naklepeme, osolíme a popepříme, brambory oloupeme a spolu s klobásou nakrájíme na plátky. Na dno římského hrnce dáme cibuli, na ni dáme brambory a klobásu, na nudličky nakrájenou kapii , osolíme, popepříme a promícháme. Na brambory dáme krkovičku a zalijeme Tatrou a dáme do studené trouby péct. Pečeme asi 1,5 hodiny