Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Zapečená krkovička v římském hrnci.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Zapečená krkovička v římském hrnci.

    Zapečená krkovička v římském hrnci


    4 plátky krkovičky, 900 g brambor, 3 velké cibule, 1 červená kapie, 2 nožičky klobásy, 1 Tatra mléko v plechovce, sůl, pepř.

    Cibuli nakrájíme na plátky, krkovičku naklepeme, osolíme a popepříme, brambory oloupeme a spolu s klobásou nakrájíme na plátky. Na dno římského hrnce dáme cibuli, na ni dáme brambory a klobásu, na nudličky nakrájenou kapii , osolíme, popepříme a promícháme. Na brambory dáme krkovičku a zalijeme Tatrou a dáme do studené trouby péct. Pečeme asi 1,5 hodiny
    Attached Files
    Jana H.
Pracuji...
X