Guláš " flamendr " ( 9 )
Ingredience:600 g hovězího masa, 100 g sterilovaných okurek, 100 g sterilovaných FEFERONEK,
100 g oleje, 150 g kečupu, worcester, pepř, sůl.
Postup: Maso nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme v rozpáleném oleji, osolíme, opepříme, ochutíme kečupem. Přidáme okurky, FEFERONKY (kapii), dochutíme worcesterem a dusíme do změknutí. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Zkopír. z emailu.
Ingredience:600 g hovězího masa, 100 g sterilovaných okurek, 100 g sterilovaných FEFERONEK,
100 g oleje, 150 g kečupu, worcester, pepř, sůl.
Postup: Maso nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme v rozpáleném oleji, osolíme, opepříme, ochutíme kečupem. Přidáme okurky, FEFERONKY (kapii), dochutíme worcesterem a dusíme do změknutí. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Zkopír. z emailu.